illca2 komentáře u knih
To nejlepší z knížky byl prolog a epilog... Škoda, podle recenzí jsem čekala něco úplně jiného.
Asi nejlepší z knížky byl prolog a epilog...škoda, podle recenzí jsem čekala něco úplně jiného
co napsat? Moc krásné. Díky Colleen zažívám úžasné příběhy plne emocí. I po přečtení člověk nad tím přemýšlí. Nedokáže se od knížky odtrhnout dokud není konec. Zasloužené hvězdičky.
Za mě určitě lepší díl, jak ten předešlý. Emotivní příběh, který dokáže v člověku vyvolat spoustu emocí. To čím si musela projít Beth, je svinstvo. O to mě víc těší, že potkala takového spravňáka jako je Ryan.
Pro mě kniha byla překvapením. Čekala jsem X stránek o sexu a o středoškolských laskach, které v takových knížkách jsou . A ono BUM. Příběh nejen hlavních hrdinů, ale i těch vedlejších vás nutí zamýšlet se...
Pro mě zklamání... jak Rule, tak Jet mě neoslovili. Asi jsem pořád čekala něco víc.. No i tak se to, ale dalo dočíst.
Příjemná oddechovka. Nic velkého jsem nečekala. Problémový kluk, bohatá holka a hopla zápletka a příběh je na světě...
Po předchozích dílech se mi do čtení této zrovna moc nechtělo. Knížku jsem otevřela a četla a četla a nakonec bylo po všem. V předchozích dílech mi Sawyer připadala jako kráva.. No jak se říká, nikdy nikoho nesud předem! Krásny příběh a zasloužené hvězdičky.
Na můj vkus se to nějak vleklo. Knížka se četla dobře, příběh měl spád. Ale stejně mi to přišlo nekonečné...
Příjemné oddechové čtení na večer. Ale mě nějak zvlášť neoslovila. Uvidíme jaké budou další díly.
Opět nemůžu jinak než chválit a chválit. Krásné, čtivé, plné napětí, erotiky. Kniha, u které člověk dokáže sedět dokud ji nedočte celou. Do postavy Reece se dá velice snadno zamilovat. Zasloužené hvězdičky.
Krásné, čtivé, plné napětí, erotiky. Co víc si přát po náročném dni s dvěma malými dětmi... Kniha, u které člověk dokáže sedět dokud ji nedočte celou. Zasloužené hvězdičky.
Psát odstavce o tom, co se melo stát a nestalo, nebo kdo měl s kým být nemá cenu. TOTO je příběh s velkým P! Toto je kniha k zamyselni. Emoce vyburcovane na maximum! Za mě zatím nejlepší knížka od Coleen. Zasloužené hvězdičky ⭐⭐⭐⭐⭐
Život je svině! I když přemýšlím co napsat, nic jiného mě nenapadá. To jak spisovatelka píše, mě dokáže úplně pohlit. Tolik emocí, které dokáže vzbudit. Zasloužené hvězdičky...
Taaak a co teď? Kniha vs film.. Ooo pardon.. Za mě kniha nee, ale film- Topka. Všechny díly After dočteny. Jen člověk opravdu váha, co je lepší...asi je na každém co ho osloví.
Knížka byla takovým velkým otazníkem,velkým neznamym. I když jsem misty říkala, že číst nebudu, četla jsem. Nakonec byl konec a já si říkala proč??? ... I další knihy od autorky nezklamaly.
Teď dočteno! Můžu mít u knihy husí kůži - ano! Vžit se do pocitů hlavních hrdinů - Ano! Ale to co jsem četla tady, jako matka 2 malých dětí je síla a vlastně na konec zjistit, že to tak nebylo je masakr emoci. Jooo konec byl odflakly, ale kniha stala za přečtení!
Když člověk začne číst erotický román, čeká většinou jen sex s beckovym příběhem. Ale já teď během dne přečetla knížku s tak emotivní příběhem, že ten sex jsem ani nevnímala. Spisovatelka umí brnknout na správnou strunu. Opět zasloužené hvězdičky.
Tak toto jsem nečekala. Úplná citová nálož! Ke konci už mi ukápla i slza. Je neuvěřitelné čim si Karen a Sky (Hope) musely projít! Knížka si zaslouží pravém hvězdičky.
Celé mi to přišlo moc uspěchané. Samozřejmě romantika, zápletka to vše tam bylo. Ale něco tomu stále chybělo...za mě 1 z nejslabsich dílů série.