Inah Inah komentáře u knih

Nevěsta Nevěsta Ali Hazelwood

Na začátek musím říct, že Ali Hazelwoodovou prostě miluji. I tak mi ale chvíli trvalo se nějak přesměrovat na její fantasy tvorbu. Myslím si, že na poli vlkodlak - upír už toho bylo vymyšleno dost a hlavně už na to má člověk své názory nebo to srovnává s jinými díly. Takže dokážu ocenit takové ty originální drobnosti - krmení, spaní ve skříni, vnímání jiných ras apod. No a hlavně uzel :) Líbí se mi osobnost Misery, její pc schopnosti a taky jeji vztah s Annou. Vztah s Lowem se dá očekávat, žádné překvapení se nedělo. Ale úplně ze všeho nejvíce mi na knížce seděl humor a sarkasmus, styl psaní Ali je prostě něco, co je mi moc blízké. Takže hodnotím kladně, ale jeji předchozí knihy byly o chlup lepší.

28.11.2024 4 z 5

Urla Urla Petra Stehlíková

Tak tohle byla jízda! Miluji to. Kniha se nedá odložit. Hodně akce, hodně věcí se vyjasnilo, ale nové se objevily. Nemůžu se dočkat dalšího dílu. Daly by se najít i nějaké drobné věci k výtce, ale já jsem totálně propadla Ilan, světu sklenařů a pětadvacitce (hlavně kapitánovi). A jsem ráda, že se to s rudovlasou ženou vyřešilo. Obdiv k autorce, že něco takového dokázala vytvořit.

25.11.2024 5 z 5

Křehké srdce Křehké srdce Mona Kasten

První díl nasadil laťku hodně vysoko, druhý díl byl o něco horší. Trošku mi chyběla kapela, hraní nebo další vývoj. Adam je tady za správňáka, cestu nápravy zvládá hezky, teď kryje záda Rosie.
Nevíte, zda bude další pokračování? Zajímal by mě vztah té zpěvačky a Logana.

13.11.2024 4 z 5

Osamělé srdce Osamělé srdce Mona Kasten

Jsem moc ráda, že se stále více objevují knihy s tématem psychických poruch, nemocí. Příběh je hodně silný, dojemný a je napsaný tak, že to všechno s hlavními hrdiny prožíváte. Líbí se mi, že hl. hrdina není jen alfa samec, ale muž se svými démony, líbí se mi, že bojuje a nakonec je schopen si přiznat pravdu. A navíc bubeník! Proč jsem si vždycky myslela, že nejvíce sexy z kapely je vždy zpěvák? Teď se budu více zaměřovat i na další členy kapel :) Rosie mi taky sedla, hlavě to, jak se dokázala přiblížit Adamovi a být mu oporou. Říká se, že nejtěžší odvaha je si říct o pomoc ...

13.11.2024 4 z 5

Nespoutaná Aljaška Nespoutaná Aljaška Kathleen A. Tucker

Tak tenhle příběh mi opravdu sednul. Nemám žádné výhrady, všechny postavy jsou uvěřitelné, děj dokáže vtáhnout a musíte číst dál a dál. Mě už málokdy nějaká kniha dostala, ale téhle se to opravdu povedlo. Chemie mezi Callou a Jonahem je úžasná, Jonaha bych brala všemi deseti. A líbil se mi i vývoj vztahu mezi Callou a jejím otcem, konec byl hodně dojemný.

13.11.2024

Divoká Aljaška Divoká Aljaška Kathleen A. Tucker

Bála jsem se, že pokračování nebude tak dobré jako 1. díl. Ale i 2. díl mě chytl. Je to trošku jiné, nejsou tam tak silné emoce jako v Nespoutané Aljašce, ale moc mě bavilo číst, jak se z Cally stává silná a sebevědomá žena a staví se na své nohy. Vztah Cally a Jonaha má pořád šmrnc (miluji sexy Yettiho), prostředí Aljašky je zajímavé (tahle země mě vždycky fascinovala). Je to úplně jiný svět. Jsem zvědavá na další pokračování a moc doporučuji :)

13.11.2024 5 z 5

Bylo nebylo jedno zlomené srdce Bylo nebylo jedno zlomené srdce Stephanie Garber

Já se přiznám, že tahle kniha mě úplně neoslovila. Bylo to také mé první setkání s autorkou. Nebylo to zlé, oceňuji originální svět a vazby na pohádky, zajímavou mužskou postavu. Ale docela dlouho mi trvalo se zorientovat a přišlo mi, že často ten děj klouzal po povrchu. Evangelína byla hodně zamilovaná do Luca, ten pak zmizne a nic. Jack byl hodně nečitelný, u něho vlastně vůbec nevíme, na čem jsme. Nevíme ani nic z jeho minulosti, snad něco poodhalí další díly. Nejlepší scény byly s upíry :) Konec jsem tak nějak čekala, že to skončí s otazníkem, poslední dobou už je to takový standard každé fantasy série. Celkově to nebylo zlé, ale měla jsem daleko větší očekávání.

13.11.2024 3 z 5

Šach a mat Šach a mat Ali Hazelwood

Trošku jsem se bála, jak se mi (30+) bude líbit kniha pro 15+, ale i třetí kniha od autorky se mi moc líbila. Asi opráším šachovou soupravu ... :)

11.03.2024 5 z 5

Hypotéza lásky Hypotéza lásky Ali Hazelwood

Hned jak jsem přečetla Hlava plná lásky, tak jsem se vrhla na ni. A jedním slovem bomba! Miluji ...

11.03.2024 5 z 5

Hlava plná lásky Hlava plná lásky Ali Hazelwood

Skvělá kniha, nemohla jsem se od ní odtrhnout :) Autorka má super humor, dávám plus i za zajímavé prostředí ... já jsem prostě cílová skupina těchto knih, mě to fakt baví :)

11.03.2024