IolausObssesion Online IolausObssesion komentáře u knih

Winter Winter Marissa Meyer

Ač normálně scifi nevyhledavam, tak tato série je naprosto úžasná. Bavily mě všechny knihy. Pro mě originální zpracování klasických pohádek i se zlou královnou,, jak to má být. Žádnápořád napětí. A jak to u pohádek bývá , všechno dobře dopadne :).

18.04.2018 5 z 5

Mauthausen: Konečná stanice Mauthausen: Konečná stanice Vlastislav Janík

Kniha se čte na jeden zátah. Stručně popsána fakta a doplněné množstvim fotografií. Jsou tam jak oběti, přeživší, SS lágru, tak i autentické fotografie ze kterých běhá mráz po zádech. Doporučuji k přečtení!

17.03.2018 5 z 5

Cress Cress Marissa Meyer

Páni, to je jízda. Kniha mě bavila od začátku do konce. Čte se lehce a s radostí. Těším se na závěrečný díl!

03.03.2018 5 z 5

Příbytek mrtvých Příbytek mrtvých Lynda Suzanne Robinson

mám ráda detektivní příběhy ze Starověkého Egypta. Odpočinu si u toho

20.02.2018 5 z 5

Cinder Cinder Marissa Meyer

Tuto knihu jsem zvolila ke čtenářské výzvě na téma žánr, který normálně nečtu. A tím je Sci-fi. Jelikož jsem na tuhle knihu četla kladné hodnocení, tak jsem si říkala, že to zkusím... A ono je to dobrý :)). Tak asi zkusím celou sérii.Těším se na další díly....

16.01.2018 5 z 5

Ve stínu černých ptáků Ve stínu černých ptáků Cat Winters

Jsem nečekala, jak může být kniha z Levných knih za 19 kč výborná. Kniha se mi velmi líbila. Hlavní představitelka se mi líbila moc.

28.10.2017 5 z 5

Smrtná zima Smrtná zima Kate A. Boorman

a mě se to líbilo. trochu něco jiného. Děj ubíhá a než se nadějete máte dočteno

17.09.2017 5 z 5

Mengeleho dievča – Skutočný príbeh Slovenky, ktorá prežila štyri koncentračné tábory Mengeleho dievča – Skutočný príbeh Slovenky, ktorá prežila štyri koncentračné tábory Viola Stern Fischerová

Kniha se dobře čte, vypravěčka mi byla sympatická. Bez servítek. A ráda jsem se dozvěděla, co se dělo na Slovensku/Maďarsku

23.04.2017 5 z 5

Tiché dívky Tiché dívky Eric Rickstad

Výborná kniha. Napínavá, dobře se čte. Akorát konec se mi zdál otevřený.

30.03.2017 5 z 5

Dívčí deníky Zdenky Kaizlové z let 1909 - 1919 Dívčí deníky Zdenky Kaizlové z let 1909 - 1919 Dagmar Hájková

Unudilo mě to velmi...

06.03.2017 1 z 5

Farma Farma Tom Rob Smith

dobré čtení, ale zase takové wow to není.

14.02.2017 4 z 5

Sanctum Sanctum Madeleine Roux

Mě se kniha moc líbila, těším se na další díl

12.02.2017 5 z 5

Vraní dívka Vraní dívka Erik Axl Sund

ty vado,,,to je čtení. nejdřív jsem se pšatně začítala a pak se to rozjelo. budu si muset jít do knihovny pro další...

15.01.2017 5 z 5

Recept na Araba Recept na Araba Viktória Darsane

takové nenáročné oddychové čtení. připadalo mi to takové naivní a pro puberťáky. takový dívčí román

05.09.2016 3 z 5

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Kniha je zajímavá. Trochu mi dalo práci se do toho začíst. Některé pasáže jsou nudné a v některých jsem se ztrácela. čtení je to dobré uvidím co další díly

11.08.2016 4 z 5

Smrt Horových služebníků Smrt Horových služebníků Paul Doherty

Pěkné detektivní čtení ze starověkého Egypta. bavilo mě to. Oddychovka. těším se na další knihy

18.07.2016 5 z 5

Šeptající lebka Šeptající lebka Jonathan Stroud

Naprosto výborné čtení. Napínavé. za čtyři dny přečtené obě knížky

21.05.2016 5 z 5

Kvílející schodiště Kvílející schodiště Jonathan Stroud

Velmi dobře se mi četla

18.05.2016 5 z 5

Krásné zlo Krásné zlo Rebecca James

Kniha byla ctiva. Da se zvládnout za jeden den. Trochu mi vadilo to přeskakování linii, takové chaotické.

17.04.2016 4 z 5