iv.ča komentáře u knih
Fakt jsem si ty knížky od Golden Dog oblíbila, prostě jsou skvělé.
Tato kniha byla napsána v roce 1860 a musím říct, že bravurně. Příběh je rozmanitý, dává smysl, postavy jsou skvěle vykresleny. Intriky, nenávist, tajemství... vše v této knížce funguje. Moc milé překvapení!!
Miluju film, takže nemůžu nic jiného říct ani o knize. Super počin. Moc mě kniha bavila.
Moje první kniha od tohoto autora. Kniha se mi líbila. V některých detailech a částech knihy, to byla fakt síla. Určitě si od autora ještě něco přečtu.
Úžasná kniha, úžasně napsaná. Lidstvo od svého zrodu vždy bylo a bude rozděleno na dobro a zlo. Co jsou někteří lidé schopni udělat pro peníze, moc, postavení je už mnohokrát historicky prokázáno. Neštítí se ničeho. Zrůdnost tohoto příběhu je jen jeden z mnoha a díky lidem, kteří se zabývají tomu, aby se na tyto příběhy skutečných lidí, kteří byli tak ohavně zabiti, nezapomělo. Děkuji vám za to.
Skvěle napsaná kniha, příběh podle skutečných událostí. Velice smutné životní etapy dvou rodin z odlišných vrstev.
Velice hezká knížka o zapomenutém českém léčiteli. Líbila se mi!!!
Opět nezklamal, neuvěřitelný příběh, skvěle napsaný, skvěle se to čte. Klobouk dolů.
Zatím poslední knížka, co jsem od Tima četla. Naprostá pecka, když jsem si myslela, že jsem příběh rozluštila, Tim mě vyvedl ze zřetele. :D
Tohle je jedno velké Vau!! Děkuju autorovi za skvěle napsanou knihu, která se hltá každou stránkou. Jste pro mě inspirací a naději, že se nikdy nemá nic vzdávat.
Velké dík autorovi za tuto skvělou knihu. Magie, kouzla, představivost, iluze, sny, dětství, bylo tam všechno.
Tohle je silný, hrozný, stresující, na hlavu, emotivní, smutný, bolestný a utrpení.
Bože holky vůbec do ničeho takového se nepouštějte!!!!