iv.ča komentáře u knih
Rozhodně zajímavé čtení a na naši malou zem samý pomníček.
Druhá knížka ze série a zase to bylo originální a skvěle napsané.
Mě to neskutečně baví tahle série. Už jsem četla třetí díl. Výborně napsané a čte se to úplně samo.
Téma zajímavé, ale bylo to moc zdlouhavé a místy mi to přišlo už i úplně mimo.
Velice zajímavá kniha o minulosti průmyslového města Brna.
Výborně napsaná kniha o skutečných zločinech za 1. republiky.
Zajímavé shrnutí všech výsadků, které byli na naše území vysazeny za 2. světové války. A hlavně paraskupine SilverA.
Tohle je jedno velké Vau!! Děkuju autorovi za skvěle napsanou knihu, která se hltá každou stránkou. Jste pro mě inspirací a naději, že se nikdy nemá nic vzdávat.
Velké dík autorovi za tuto skvělou knihu. Magie, kouzla, představivost, iluze, sny, dětství, bylo tam všechno.
Povídky byli pěkné, některé víc, jiné méně. Dobrá práce za sbírku hororových povídek.
Moje první kniha od tohoto autora a moc se mi líbila. Skvěle se to čte a je to děsivé.
Kniha byla napsána v roce 1974 a o rok později poprvé knižně vydána.
Fakt mě to bavilo ještě víc než první díl..bylo tam pár blbosti, ale je to napínavý, čtivý a skvěle napsaný.
Proč? Protože mohli a měli moc. Stále se opakující vraždy a zinscenované procesy opakující se historií lidstva.
Hrůzné, šílené, nesmyslné skutky, které jsou lidé schopni druhým lidem dělat, škodit, ubližovat a vraždit.
Kniha se čte dobře, ale úplně mě nenadchla. Od konce jsem čekala víc a některé postavy nebyli dotažené.
Tyhle příběhy jsou krásné. Krásné vylíčené pocity a místa příběhů.
Určitě stojí za přečtení. Autorka umí skvěle vyprávět příběhy ze života.