iv.ča

Mám ráda knihy pana Foglara, plné dobrodružství. Jak málo dětem tentokrát stačilo.

Další kniha ze série a další skvělá reportáž. Moc děkuji za nahlédnutí do Japonska, na zemětřesení, tsunami a příběhy stím spojené.

Tak tohle mě fakt bavilo. Dobrodružství ve světě magie lidí, dcery moře, víl a skřítků. Skvěle napsané.

Kniha mě teda moc nebavila. Spousta francouzských slov, kterým člověk vůbec nerozumí. Do čtení jsem se musela nutit.

Hrozná doba a hrdinové v ní! Touha po svobodě a demokracii,po volnosti, cestování, lásce, pravdě a odvaze lidí, co se báli, ale i přesto řekli NE diktatuře a zločinu.

Tohle je silný, hrozný, stresující, na hlavu, emotivní, smutný, bolestný a utrpení.
Bože holky vůbec do ničeho takového se nepouštějte!!!!

Kniha se mi líbila a velice dobře se četla. Je výborně zpracovaná. Děkuji za poznání bohyň a tamního kraje.

Moje první kniha ze série a moc se mi líbila. Mám severské autory ráda, vždycky to stojí za to.

Tohle je po dlouhé době čekání na horor...opravdu něco. I když na obalu knihy je survivol thriller. Výborná zápletka, podání a výborně napsaná kniha. Díky Nicku.

Drsný, syrový, brněnský humor. Něco už bylo hodně za hranou, ale jinak špica.

Líbilo se mi to, hudba ke knize super. Bylo to temné, mokré, chaoticky v mlžné sféře. Přesně jak má být dědictví Cthulhu.

Tak tohle byla velká jízda! Četlo se to samo a utíkalo to. Skvěle napsaná kniha, hrozně mě to bavilo. Velká jízda po route 66.

Knížku jsem koupila ve slevě. Rozhodně mě překvapilo, tím, jak je dobře napsaná. Děj je drsný a kniha je to velmi dobrá.

Dělalo mi ze začátku problém se zorientovat v jednotlivých postavách. Pak už jsem si na styl psaní zvykla. Šílené téma a dobře zpracovaná kniha.

Třetí kniha od Prokletých reportérů. Zajímavé téma a také hodně složité, klobouk dolů před autorem, že se toho nebál a probíral téma ze všech stran. Rozhodně mě překvapilo, jaká panuje ve Švédsku situace.

Já ty příběhy miluju a celou tuhle sérii,mám všechny a všechny přečtené, tak snad vyjde další v budoucnu.