Iva B. Iva B. komentáře u knih

Slib mlčení Slib mlčení Linda Castillo

Hvězda dolů za to, že pachatele jsem uhádla docela brzy a to se mi moc nestává většinou to neuhádnu. Jinak slušná detektivka a těším se na další díl.

14.11.2018 4 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Ačkoliv jsem do knížky šla s tím, že vím, o co jde, jak to dopadne, takže to se mnou nemůže nic udělat, stejně jsem řvala jak želva! Film jsem neviděla, ani nechci, toto stačilo...

01.05.2018 5 z 5

Selfies Selfies Jussi Adler-Olsen

Dobrá a velmi čtivá detektivka, kterou jsem díky nemoci měla přečtenou snad za den a půl, co taky jiného dělat, když jen ležíte . Já mám tuhle sérii moc ráda, letos vyšel poslední díl, tak bylo načase přečíst další příběh. Možná je tam více dějových linek, ale jako vždy to všechno zapadne do sebe..

22.11.2024

Hovor se smrtí Hovor se smrtí Chris Carter

Autor je pro me sázkou na jistotu, která nikdy nezklame! Ani tento díl nebyl výjimkou. Miluju, nemám či dodat.

04.09.2024 5 z 5

Skryté karty Skryté karty Angela Marsons

Další skvěle napsaný příběh s Kim a její partou.. konec mě moc rozesmutněl, nečekala jsem to. Těším se na další pokračování, které zase určitě bude na 5/5*

29.08.2024 5 z 5

Mlha nad Shadow Sands Mlha nad Shadow Sands Robert Bryndza

Klasická "bryndzovka".. čtivá, napínavá, poutavá.. musím říct, že já mám radši Kate než Eriku. Těším se na další díl.

02.08.2024

Pátá oběť Pátá oběť Jonathan Dylan Barker

Skvělé, neskutečně čtivé, napínavé.. co k tomu ještě dodat!!!

06.03.2024 5 z 5

Zpřetrhaná pouta Zpřetrhaná pouta Linda Castillo

Mně už je to trapné psát a pořád se opakovat! Ale bylo to skvělé, ne na 5/5, ale pořád to má svůj, šmrnc a napětí, pořád mě to baví a od knihy se mi nechtělo odcházet. Miluju tuhle sérii a možná jsem k ní proto docela nekritická.

27.01.2024

Temné říční proudy Temné říční proudy Sharon J. Bolton

Zase skvělé!! Čtivé, napínavé, nechtělo se mi od příběhu vůbec odcházet. Vztah Marka a Lacey byl mezi řádky asi vyřešen (já to teda tak pochopila) a pokud je tohle poslední díl, tak mě to dost mrzí, protože tahle série mě opravdu baví.

26.04.2022 5 z 5

Zůstaň Zůstaň Elle Kennedy

Líbilo se mi stejně jako první díl. Vtipné, čtivé, romantika.. na jeden večer stačí, čte se to opravdu rychle.

18.04.2022 5 z 5

Šílené výčitky Šílené výčitky Liane Moriarty

Tohle mi dalo docela zabrat. Nemohla jsem se vůbec začít. Je to napsané hrozně rozvláčně, 456 stan je prostě moc, když vás to od začátku nechytne. V půlce jsem si říkala, jestli to vůbec dortu, jestli mě vůbec ještě zajímá, co se vlastně stalo, ale zvědavost vyhrála... pak jsem si říkala, to je všechno. Navíc mi ani nebyla sympatická žádná postava.

11.04.2022 2 z 5

Smrtící pravidla Smrtící pravidla J. D. Robb (p)

Už 15.díl a pořád si to drží svou kvalitu. Nechápu jak to ta Nora dělá :). Skvělé čtení, které mě baví a nechává v napětí až do konce.

01.12.2021 5 z 5

Výpověď Výpověď Whitney G. (p)

Skvělé! Přečteno za jeden den! Svižné, čtivé, vtipné. Nevím, co bych k tomu více napsala.

04.08.2021 5 z 5

Turbulence Turbulence Whitney G. (p)

Ráno jsem začala, večer jsem dočetla. Oddychovka jako řemen. Jako pro většinu je to asi jako zbytečné plytvání papíru, což samozřejmě chápu, ale mě to bavilo a ruku na srdce dámy, která by nechtěla něco podobného zažít... Já teda jo :).

13.08.2020 5 z 5

Mrtví promlouvají Mrtví promlouvají Linda Castillo

Asi od půlky knihy jsem tušila, kdo je vrahem, což se mi taky potvrdilo. Ale kvalitě knihy to vůbec neubírá. Je to fajn oddechové čtení. Pro mě je to ten typ knihy, ke které se chcete co nejdříve vrátit, když ji musíte kvůli něčemu opustit..

02.04.2020 5 z 5

Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Jsem z toho takové rozpolcená, čekala jsem asi něco jiného. Děj ubíhal, četlo se mi to dobře, ale... Nějak mi to nesedlo. Zase, nemohla jsem se pořádně začíst. První stránky mě chytly, pak to začalo nějak váznout. Nepřišlo mi to zase tak děsivé jak bylo prezentováno. Hlavní postavy mi taky vůbec nesedly... Opět nálepka světový bestseller, ale ne pro mě.

24.01.2020 3 z 5

Kaštánek Kaštánek Søren Sveistrup

Ze začátku jsem se nemohla začíst, pak to naštěstí začalo byt čím dál zajímavější. Severská krimi podle mého gusta. Bohužel jediný, kdo mi tam byl sympatický byl Hess, ostatní mi k srdci neprirostli. A upřímně jsem do poslední chvíle netušila, kdo zatím vězí a to mě na knížkách vždycky baví nejvíce, když jsem fakt překvapená!!!

18.01.2020 4 z 5

Modlitba za mlčení Modlitba za mlčení Linda Castillo

První díl série se mi líbil a druhý není výjimkou! Splnilo to moje očekávání. Prostředí amišu je zajímavé, i když bych čekala, zese o nich bude vice psát.. Třeba v dalším díle, který si urcite prectu.

01.12.2019 5 z 5

Loutkář Loutkář Daniel Cole

Lepší než Hadrový panák! Jen nechápu proč se tahle série nejmenuje podle serzantky Baxterove, ktera se tu opět objevuje, ale podle Wolfa, který se v téhle knížce neobjevuje vůbec??

07.09.2019 3 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Nevím jestli jsem už toho přečetla tolik, ale na to, ze je to z edice světový bestseller, me tahle knížka moc nezaujala. Rozhodne to není zadny thriller roku, spíše opět průměrná detektivka. Samozřejmě nemůžu říct, ze je to odpad, cetlo se to dobře, ale přišlo mi to takové nemastne, neslane... Ani hlavni hrdinové mi nějak nesedli... Knížku jsem dostala, kdybych si ji koupila, tak bych asi docela litovala peněz.

29.08.2019 3 z 5