Iva B. komentáře u knih
Viděla jsem nejdříve film, takže možnost překvapení, kdo je pachatelem jsem neměla! Ale i tak kniha je výborná a doporučuji k přečtení.
Výborné, překvapivé! Doporučuji k přečtení, určitě nebudete zklamaní ;-)
Čekala jsem moc, nedostala nic. Nevím.. možná jsem divná, ale kniha mě vůbec nenadchla, nebavilo mě to.. třeba až si to přečtu za pár let změním názor, ale dnes pouze jedna *.
Výborné :-)! Nečetla jsem, ale poslouchala jsem jako audioknihu. Skvěle namluvil Jan Hartl.
Výborné, knížka podle mého gusta, bavila mě číst. Určitě stojí za přečtení a můžu ji doporučit.
Výborné, nemohla jsem se odtrhnout, určitě doporučuji k přečtení!
Nebavilo mě to ani trochu, čekala jsem mnohem více. S námahou jsem to dočetla a jsem ráda, že už to mám za sebou. Jestli jsou i další knihy takové, tak dost dobře nechápu ten povyk okolo autora a jeho knih. knížku jsem měla z knihovny, kdybych si ji koupila, tak bych dost litovala peněz.
Výborné, ale ke konci už jsem tušila jak to dopadne.
Nevymyslím nic nového, co už by tady nebylo napsáno. Výborná kniha, skvěle napsaná, film taktéž stojí za vidění.
Nějak jsem se do knihy nedostala. Za mě ne!! Ale je to samozřejmě jen můj názor a své čtenáře si určitě najde.
Mé první setkání s dvojicí Tommy a Petlička. Knížka mě nezklamala a moc se mi líbila. Určitě stojí za přečtení, klasická detektivka, konec mě překvapil, nečekala jsem to.
Nedávno jsem viděla i film podle knihy a zdál se mi docela dobře zpracovaný, což se u filmu podle knížek stává málokdy.
Moje první kuchařka! Také si pamatuju své první vaření, byly to horolezecké sušenky a dopadly na jedničku :-D. Pořád ji mám doma, ikdyž trošku v salátovém vydaní.
Přečetla jsem to za jeden víkend. Stojí za přečtení, doporučuji!! Určitě vyhledám i další autorčiny knížky.
Neurazilo ani nenadchlo, příjemná odychovka. Film nebyl žádná hitparáda, ale docela se mi líbil.
Pohádka, kterou mám moc ráda. Film se mi taky moc líbil a teď si jdu dát nějakou čokoládku :-).
Výborné, přečteno za dva dny. Doporučuji k přečtení, určitě nebudete zklamaní, tedy hlavně ti, kteří mají rádi tento žánr!! No a já pokračuji k další knize ;-).
Kniha nezklamala, líbilo se mi i filmové zpracování. Doporučuji k přečtení, Agatha je klasika!!
Lehké zklamání, ale i tak jsem si tam našla něco pro sebe.