ivanaci komentáře u knih
Druhý díl asi lepší než první. Možná je to tím, že člověk dějiny tohoto období zná lépe. Už se těším na třetí...i když novodobé dějiny moc nemusím.
Nejdříve jsem se nemohla začíst, technické vymoženosti mi moc neříkají a nesleduji jejich vývoj, dlaší část byla dobrá a konec nějaký uspěchaný. Podle mne nejslabší kniha autora, a to jen proto, že nežiji aplikacemi. Vahlížím dalšího komisaře Servaze.
Na knihu jsem se moc těšila a musím řící, že mě hrdinka hrozně štvala. Co chtěla? Proč tak jednala? Nepochopila jsem ji. Byla jsem ráda, že kniha skončila.
Po přečtení této úžasné knihy má snad každý touhu mít ještě jeden den.... nebo vzít telefon a zavolat nebo dojít....
Asi budu jedna z mála, ale kniha se mi nelíbila. Od začátku bylo skoro jasné co bude a toto chování mě rozčilovalo.
Poslouchala jsem jako audioknihu, potřebovala jsem volné ruce na háčkování :-)..jinak hezké o nehezké době
Další kniha co mě přesvědčuje o tom, místa navštívit a ne si o nich jen číst
Paráda...a ten nečekaný konec. Jen tolik stran, špatně se držela :-)
Prostě nádhera. Zaujala mě i forma deníku, velmi čtivé.
Plno lidí ji chce číst, hodně ji už přečetlo a já nebyla vyjimkou a tolik se mi hodila do bodu 10 Výzvy :-). Za mě moc alkoholu, lží.Vím, že kdybych ji nečetla, o nic jsem nepřišla.
Kniha mě zklamala. Stále jsem čekala co se stane. Četla jsem zatím jen Manželovo tajemství a to mi přišlo o hodně lepší.
Kolikrát já knihu odložila, abych se k ní opět po minutě vrátila....jak se píše v jiných kometářích..rozseká vás na kousíčky a pak zase složí dohromady. Autorky bravo, není moc knih, kterým by se to u mě povedlo.
Nejsem vůbec cílová skupina, ale čtení jsem si opravdu užila. Co nejvíc? Přepis literárních prací do soutěže. Určitě si přečtu i druhý díl, i když už víme...
Autorky prostě umí. Nejsem určitě cílová skupina, ale knihu jsem si moc užila a přemýšlím, že si ji koupím do své knihovny. Určitě si přečtu i jejich další knížky.