iveta6676 komentáře u knih
Kniha mne doslova vcucla, byla napínavý a stále se v ní rozuzloval dej,což mám velmi ráda,láska i odmítnutí, vše zde je .Obdivuji hl.postavu ,jak vše dokázala i s " HANDICAPEM " :) .Doporučuji
Knihu mi jednou doporučila kamarádka,četla jsem,přečetla jedním dechem,dokonce několikrát a stále ji mam v knihovně
Původně ve škole povinná četba se pro mne změnila v krásné čtení
Ze začátku mne kniha moc nebavil,ale časem čtení jsem se přistihla,tě se od knížky nemůžu odtrhnout,abych dočetla jak to všechno dopadne.A světě víc se,nebyla jsem zklamaná, konec mne překvapil.Bylo vidět,jak snadné je manipulace žen s muži, tak aby to muži nepoznali na první pohled .
Velmi mrazivé kniha,měla jsem jistá na i husí kůži,jen ten konec mne trochu překvapil,byl jakoby uspěchany, jinak hezky psané,ani jsem se neztracela v ději
Kniha byla skvělá,alespoň pro mne,ráda čtu takové ty knihy,co se může a hlavně stává u kohokoli v rodině, ponižování,citové vydírání, přetvářky jak je vše ready a hle ono není.Ano i takový je život :)
Stejně jako první díl jsem přečetla jedním dechem,moc krásné napsané
Knihu jsem kupovala s velkým ocekavanim,trosu mne zklamal typ psani textu,někdy jsem se ztrácela v ději,někdy bylo vše zdlouhavé. I přesto šlo o pěkný thriller a v kůži Clarisy bych určitě nikdy nechtěla být
jako ostatní knihy McEwana ,trošku těžší čtení,ale právě to mne na něm baví
Přečtení jedním dechem, zvláštní,ale zároveň čtivé...i když to není kniha pro každého
Nejlepší je asi ta první série třech měsíců
Kniha mého dětství ,vlastně všechny o Neználkovi jsou krásné
Poutavé,ale myslím,že jsem něco podobného již cetl a nebo viděla,takže spíš taková oddychovka
Knihu jsem přečetla jedním dechem,četl a se mi líp než třeba Manželé od vedle ,ale připomněla mi trochu A.Christie Deset malych černoušků .Zaver překvapil