ivoiro komentáře u knih
Opět jsem nadšený a nemůžu hodnotit jinak. Musím přiznat, že při hodnocení knih Dominika Dána na mně působí i sentiment, protože jsem se v Bratislavě narodil a v té době tam žil a vyrůstal. I když jsou jména v jeho knihách lehce (ale skutečně velice lehce - třeba jenom 1 písmeno) změněna, tak lze skutečné osoby docela snadno identifikovat. A kdo z rodáků z tohoto města by neznal Bistro Kazačok na Šafku?
Opět jsem si zopakoval tuto knihu, abych ji měl do ČV. Zase milé pátrání.
Krásná kniha, která nám přiblížila tohoto našeho velikána trochu jiným způsobem.
Opět skvělá kniha, která mě nechtěla pustit. Věřím, že na další díl nebudeme dlouho čekat.
Tohle byl hodně silný příběh. Čistě teoreticky do toho může padnout každý. A nejhorší, co se může člověku stát je, že nikomu nechybí.
Úžasný příběh, který mně hodně dostal. Kdo je pachatel a kdo oběť? Ono to známé - Oko za oko, zub za zub - přesně sedí a plně jsem fandil, aby to vyšlo a klaplo! Taky jsem otec dcery.
P.S. TaLu, YouTube zkouknuto a ten popis v epilogu naprosto sedí.
Jedním slovem - skvělé. Autor opět prokázal, že psát umí. A někde vzadu v hlavě mě něco píchá a říká, že ten příběh nebude jenom úplná autorova fantazie, ale bude mít reálný základ.
Opět hodnotím plným počtem bodů. Nemůžu si pomoct. Jednotlivé díly této série mně hrozně baví.
Musím napsat, že to bylo zase velice příjemné. Doufám, že se dočkáme ještě dalších dílů.
Tohle byla taková "poetická" krása. Knihu jsem objevil díky Výzvě a jsem tomu rád. Je to krásné povídání o zvířátkách.
Podle mně jde o klasickou Agathu Christie. Není to úplně top, ale radost přinese stejně.
V rámci Výzvy jsem si knihu po několika letech zopakoval. Stálo to za to. Je to hodně "huuustýýý" a děj se řítil závratným tempem vpřed.
Tak tohle bylo příjemné připomenutí dob mého mládí, když jsem knihu četl poprvé. Teď jsem si ji zopakoval z nostalgie i z důvodu čtenářské výzvy. Není to ta moderní honička za pachatelem, ale detailně promyšlený postup. Krásná věc.
To bylo slušné. Začatek takový roztahaný, konec pak ve zběsilém tempu.
Úžasná kniha, která si zaslouží daleko víc hvězdiček, než pět. Vše je vyprávěno tak, že se člověk ponoří do příběhu a kniha ho nutí číst dál a dál až do konce.
Tak tohle bylo hodně dobré. Pachatele je snadné odhalit poměrně brzy, ale napětí trvá až do konce.
Opět jsem naprosto spokojený. Krásná oddechovka z pera mého oblíbeného autora.
Opět velice příjemná kniha mé oblíbené série. Skvělé počtení pro oddech.
Kniha se mi hodně líbila. Mělo to svoje napětí a zajímavý konec.