ivoiro komentáře u knih
Dle mého názoru není kniha zlá, ale nějak se to táhlo a nemohl jsem se začíst. Nicméně, v sérii budu po menším oddechu pokračovat.
Z tohoto dila jsem opět nadšen. Mělo to spád a přitažlivost. Jsem v očekávání další knihy.
Opět hodnotím knihu za plný počet bodů. Ten konec je, stejně jako v seriálu, smutný přesmutný.
Opět vyjadřuji svoji maximální spokojenost. U čtení mě běží před očima jednotlivé díly seriálu.
Při čtení jsem se skvěle pobavil a zavzpomínal na krásný seriál.
Z knihy jsem nadšený. Bylo to skvělé a doufám, že další díl tady bude brzo.
Opět za plný počet bodů. Ve zkratce bych knihu hodnotil asi takto - prostě opět skvělé.
Myslim si, že kniha byla taková trošku neučesaná. Nicméně, věřím, že se autorka bude lepšit. Proto si případný další díl rád přečtu.
Příjemná oddechovka s dokonalým Philem Marlowem a jeho suchým humorem.
Naposloucháno jako audiokniha při dnešní cestě z Prahy do Ostravy a zpět. Při některých částech jsem měl velké problémy s řízením auta - dostával jsem neskutečné záchvaty smíchu. A přitom ty myšlenky jsou naprosto logické.
Trošku mi v této knize chyběla akčnost známá z předchozích dílů.
Myslím si, že je to takové průměrné dílo. Ničím mě kniha nenadchla, ale ani nezklamala. Byla to prostě oddechovka.
Opět skvělý kousek z naší dávné minulosti. Tuto sérii čtu strašně rád.
Výborná kniha. Akorát je jednomu smutno ze všeho toho, co se v té době odehrávalo a mělo následně vliv na všechny.
Tato kniha mě hodně bavila. A hnědý mor se rozlézá a rozlézá.