ivoiro komentáře u knih
Na úvod série to byla zajímavá kniha. Bude zajímavé sledovat osudy hlavní hrdinky dál.
Dalších 100 hvězdiček pro partu vraždářů z Bratislavy. Takovýchto knížek není nikdy dost.
Dle mého názoru se jedná o výbornou knihu. A z toho konce běhá mráz po zádech.
Tato kniha se mi hodně líbila. Tentokrát to bylo nějak bez zásadných politických vlyvů a konec hodně dramatický. A již bych rád věděl, jak to bude dál.
Tohle byla sice obsáhlá, ale velice zajímavá kniha. Na pozadí příběhu se odvíjí i formování největšího zla v historii lidstva.
Kniha byla hodně zajímavá. Žádná zběsilá akce, žádné potoky krve.
Asi se mnou hodně lidí nebude souhladit, ale já jsem maximálně spokojený. Prostě oddechovka s to je to, co od toho očekávám.
Nevím, jestli to vystihnu úplně. Byla to nádherná kniha. Podporujme mladou generaci, ať Fantazie nikdy nezmizí. Sami jsme ji v mládi zažili a stálo to za to.
Kniha byla trošku divná. Nejprve se vše táhlo a najednou šílený úprk. Nicméně, druhý díl šanci dostane.
Opět jsem naprosto spokojený. Krásný popis postupu policie při vyšetřování.
I když tato kniha nemá vysoké hodnocení, mně se líbila. Autor čtenáře provází vyšetřováním případu.
Kniha mě opět potěšila. Naznačila co to z minulosti hlavní hrdinky.
Opět jsem nadšený a velice spokojený. Tato série mě skutečně hodně baví.
Skvělá kniha, která rekapituluje skutečný případ židenického místostarosty Vytopila.