J.books komentáře u knih
Zajímavá kniha, recepty jsou jednoduché, ale takové ohrané. Nic co by zaujalo zkušeného kuchaře. Spíše je to takové fajn počtení ala food časopis, doplněné o hezké fotky.
Průměrná kniha o bylinkách,neurazí, nenadchne. Na trhu jsou zajímavější kousky.
Nádherná a moc zajímavá kniha, doplněná o magické info k dané rostlině.
Moc pěkná a zajímavá knížka o bylinkách, koření atd. Najdete zde i netradiční informace, rozhodně moc doporučuji.
Kniha je stejná jako kdejaký časopis, jen zbytečně zabírá místo v knihovně, rozhodně nedoporučuji.
Průměrná kniha o aromaterapii, pokud se již v oboru vyznáte a máte nějaké knížky doma, tuto na koupi nedoporučuji.
Moc hezky zpracovaná kuchařka, krásné fotky a dobré recepty pro začátečníky i pokročilé.
Ideální pro milovníky české přírody. Kniha obsahuje mnoho tipů a rad na výlety. Rozhodně doporučuji pořídit.
Jedna z nejkrásnějších bylinkových knížek, kterou stojí za to mít ve sbírce. Pěkné ilustrace a dostatek informací.
Zajímavě zpracovaná kniha. Zvláštní a přesto hezké ilustrace. Některé básničky jsou nádherné a jiné průměrné, ale všechny mají určitý druh poslání. Knížku tedy vřele doporučuji a to hlavně pro milovníky přírody.
Klasické a velmi stručné rady, které si přečtete stokrát v každém časopise. Doporučuji maximálně jako doplňkový dárek, pro radost a to, že je to maličká kniha na cesty. Ale jinak za mě nuda a rozhodně bohatě stačí půjčit si ji v knihovně.
Moc pěkná a hodně obsáhlá knížka, pokud máte rádi pranostiky, vřele doporučuji koupit.
Velmi originálně zpracovaná knížka, která je plná krásných ilustrací a je za mě hodně design kouskem do kuchařské sbírky. Co do receptů, jsou tu klasiky, doporučuji tedy spíše pro kuchaře začátečníky nebo maximálně středně pokročilé.
Překrásně zpracovaná knížka, ale nebude moc vhodná pro ty z Vás co už o bylinkách hodně vědí. Ilustrace jsou krásné, ale jinak bohužel pro mě již nemá moc přidanou hodnotu. Informace jsou u většiny hodně základní a někdy až moc stručné. Bonusem je pár zajímavých receptů. Pokud, ale s bylinkami začínáte, vřele doporučuji, je to krásná kniha.
Velmi špatná kniha, nedá vám absolutně nic, divně graficky zpracovaná. Za mě jedna z nejhorších co jsem měla na toto téma v ruce.
Absolutně nejlepší kniha v této kategorii jakou jsem zatím četla. Podrobná, ale čtivá a jednoduchá na pochopení o pro úplného laika. Naučí vás vyznat se ve světě módy a číst visačky :) Moc a moc doporučuji.
Vřele doporučuji pro všechny milovníky Harryho Pottera, krásný kniha, plná zajímavostí
Velmi zajímavá knížka, je příjemné si ji přečíst, ale nic co budete nutně potřebovat ve své knihovně.
Kniha je čtivá, dobře napsaná, krásná po vizuální stránce. Jediné co je pro mě trochu zklamání je, že je velmi obecná a zbytečně zde zabírají místo recepty. Knihu bohužel podle mě stačí jednou přečíst a vrátit do knihovny. Měla jsem větší očekávání.