Jack Bauer komentáře u knih
Tuto knihu by měl mít každý, kdo se zajímá o virtuální realitu. Ve sdělovacích prostředcích jste slyšeli nebo četli o zázračných brýlích, které zobrazují neskutečné světy a o podivuhodných rukavicích, kterými můžete tyto světy řídit. Zde se dovíte o skutečných možnostech této techniky. Já už si vyhrál s virtuální realitou dost, ale protože je pro mne finančně nedostupná dal jsem za vděk alespoň této knize.
První část ságy Prstenec se mě docela líbil, objevování nového, zkoumání, do druhé části Stavitelé prstence jsem se nějak nemohl začíst. Přes zajimavý námět málo čtivé, těžko stravitelné. Končím s L.Nivenem, další díly už číst nehodlám. Sci-fi mám hrozně rád, ale toto mě nějak nebere. Raději bych to zhlédl dokonale zfilmované. Myšlenka celé ságy Prstence je dobrá, ale čtivost mizerná.
Muselo by to být napsané ve stylu Clarkovi Rámy, tohle už je spíše scifi-fantasy.
Knihu jsem dosud nečetl a už ani nebudu, spokojím se se 100x viděným filmem.
Jeden z nejlepších hororů, třetí díl trilogie o krysách. Od první stránky chytne a nepustí, kniha jak má být. Ani ty krysy tam nemusely být. Velmi čtivé.
Tento kreslený příběh vychází ze všeobecně známé hypotézy, jejíž zastáncem je mimo jiné i Švýcar Erich von Danikan. Tato hypotéza je založena na domněnce, že kdysi v dávné minulosti přebývali na naší planetě zástupci mimozemské civilizace, kteří svou činností uspíšili civilizační vývoj člověka. Nejlepší sci-fi téma co jsem kdy četl, škoda, že nevyšly další díly této série, stálo by za zfilmování.
Rozhodně je veliká škoda, že Návštěvníci z kosmu u nás nevyšli kompletní. Pro mnoho lidí by určitě přinesli nový, poutavější a uvěřitelnější náhled na svět, jiné by možná jen oslnili. A naopak, jistý počet čtenářů by příběh pro jeho nezáživnost a malou akčnost odradil. Zaráží, že když se člověk podívá na světový úspěch (komiks vyšel ve dvanácti jazycích a prodalo se ho přes pět millionů výtisků), proč zrovna v Čechách nezaujal.
Opravdu poutavě napsaná kniha, ale Danikena mám raději. Rétyi jakoby si spoustu jevů vymyslel, nejvíce mě dostalo, že Měsíc je dutý a je to pravděpodobně mimozemská kosmická loď, odkud nás pozorují. Jako výborný námět na sci-fi dost dobrý.
Zdokumentované příběhy? Nevěřím, jelikož jsem nevěřící Tomáš, ale dnes je zrovna Tomáše, tak nevím, nevím. Divná náhoda.
Prý autor čerpá ze záznamů VĚROHODNÝCH osob, většinou vědců a lékařů, ale já jako nevěřící Tomáš jim nevěřím. Dnes je ale náhodou zrovna Tomáše.
Frank P. Jones velmi čtivou formou popisuje nevysvětlitelné záhady nejen ze své praxe, ale mám tomu jako nevěřící Tomáš věřit? Shodou náhod je dnes Tomáše, že by na tom něco bylo?
Opravdu zázračná náhoda, dnes je zrovna Tomáše a já tuhle velmi dobře čtivou knihu přidávám do bazaru, protože jsem nevěřící Tomáš a tahle literatura mě dnes už nebaví.
Výborná kniha výborně zfilmovaná se skvělým Jackem Nicholsonem.
Dobrodružné příběhy čtrnáctiletého chlapce, které jsem přibližně ve stejném věku četl.
Moje první kniha o vesmíru, kterou jsem hltal už jako malý kluk místo pohádek.
I když se toho nedožiji, tak je velmi zajímavé si o tom aspoň něco populárně vědeckého přečíst.
Velmi zajímavě a čtivě napsaná kniha o problematice UFO
Dnes už je pro mne tato vynikající kniha naprosto bezcenná, jelikož jsem nevěřící Tomáš. Z nostalgie za čtivost nechávám plný počet, ale číst ji dnes poprvé dal bych odpad.