jaja64646460 komentáře u knih
Teda to je pecka, kniha se nedala odložit, dokud jsem nedočetla poslední řádek. Čtivé a brilantně napsané. Děkuji autorce za pěkný zážitek a už se těším, až si pořídím další dílko Zmizelá.
Příjemné čtení a pravdivé. Přesně takhle to dřív chodilo.
Miluji středověk. Úžasné čtení a příběh, už se těším, až si přečtu pokračování. Lidé to měli ve středověku tak těžké. Klobouk dolů před tím, co vše vydrželi. V dnešní době zapomínáme si vážit obyčejných věcí - je to i poučné čtení. Doporučuji.
Musím napsat, že to byla úchvatná kniha. Když, jsem ji dočetla, bylo mi moc líto, že je konec , ač měla skoro 700 stran.
Jsem nadšená, skvělý závěr. Těším se na další knihu od tohoto autora.
Strhující děj, přečteno za 24 hodin, opravdu se od knížky neodtrhnete.
Nádherně napsaná kniha, strhující děj a umě rozebrané a popsané psychické rozpoložení hlavní hrdinky. Kniha se mi moc líbila a vůbec nevadí, že jsem jí četla ještě před knihou "Stále nezvěstná", do které se pouštím nyní.Rozhodně doporučuji.
moc pěkný příběh, nádherně vykreslené postavy, už se těším na další
Náhodou moc pěkná knížka. A ty hrubší a sprosté výrazy patří k charakteru postav, které v této knize jsou. Chtít ,aby vysloužilý voják z Afghánistánu mluvil spisovně - to by bylo dost nereálný. Kniha se mi moc líbila a už jdu na další román od této autorky.
Škoda, že to byl již poslední pátý díl. Více jak 600 stran, ale přečteno jedním dechem.
První kniha kterou jsem od této autorky přečetla a přiznávám, už mě dostala, už mě má. Doplním si knihovnu o další její knihy.Už se na ně moc těším.