jana0338 komentáře u knih
Miluji čokoládu , jídlo , hory a Švýcarsko takže od knihy jsem se nemohla odtrhnout . Našla jsem v ní přesně to , co jsem očekávala .
Můj oblíbený autor - opět nezklamal . Úžasná kniha plná zamyšlení a přírody .
Pro mě úžasná kniha, miluji toulání po horách a samotu , ten útěk z civilizace, nádherně popsaná příroda
Miluji italskou kuchyni takže za mě super inspirace a další obohacení mého vaření .
Super kniha o tom, že věk je jen číslo a život je třeba žít naplno
Zase jedna super knížka o tom , že sny se mají plnit . V kanclu se nasedíme ještě dost . Je čas někam vyrazit . Super inspirace a nádherné fotky .
Za mě z těch tří knih tahle byla nejlepší . Líbila se mi forma , vedeno rozhovorem a nádherné fotky . Neskutečně se mnou některé jeho myšlenky rezonovali a některé věci cítím stejně . Že život se má žít přítomností, zbytečně se nestrachovat a nenechat si brát čas korporátem .
Kniha na mě velice zapůsobila . O to více , že ji donesl syn ze školy, kde poprosil svou učitelku, zda by mu ji půjčila . Zaujalo ho, když jim z ní četla úryvek . Pak mi příběh začal vyprávět a tím se mi kniha dostala také do ruky . Teď sdílíme myšlenky a dojmy z té knihy spolu. Velice mě ten příběh emočně zasáhl a jsem vděčná , že i mého syna
Skvěle napsaná kniha . Výborně se četlo , rovněž moc pěkné fotky .
Za mě super inspirativní kniha , díky za tipy na trasy i cenné zkušenosti . Přečteno jedním dechem .
Opět super čtení , tato série je skvělá, docela jsem se místy bavila nad vtipnými komentáři
Pro mě hodně inspirativní kniha. Utvrdila mě v tom, že jdu správným směrem.