jana1941 komentáře u knih
Ze začátku strašná nuda. Dlouho mi trvalo, než jsem se začetla. Kniha mě začala trochu bavit až někdy po straně 200, ale i tak pořád nic moc, až pak před koncem to bylo zajímavé. Knihu bych nezařadila mezi špatné, ale moc mě neoslovila, je psaná zvláštně a zbytečně zdlouhavě.
No nevím, nebyla to špatná kniha, ale ani bych ji nezařadila mezi super knihy. Takový normál. Nic moc převratného se tam neděje a to je asi ten hlavní kámen úrazu, protože jsem pořád čekala, že se něco stane. Tak nějak od začátku je jasné, kdo je vinen. Ale nemůžu říct, že by kniha byla nudná a nezáživná, jen mě prostě nedostala.
Pohodové nenáročné čtení. Podle nápisů jsem čekala větší drama, které se moc neudálo, ale i tak byla kniha fajn a rozuzlení zajímavé.
Tak tohle mě bavilo. I když tam mohlo možná být více napětí, i tak to bylo fajn. Kniha patří mezi ty, které se čtou tak nějak sami.
Tak tohle mě bavilo i když mi malinko vadilo divadelní prostředí, ve kterém se děj odehrává. Ale jako celek to bylo fajn. Kniha se četla tak nějak sama, pořád mě to nutilo číst dál.
Tak tohle je hodně povedená kniha. Velmi čtivá, napínavá až do konce a plná nepředvídatelných zvratů. Hlavní hrdinka mi byla sympatická. Určitě je to kniha, která stojí za přečtení. Nechápu, že má kniha zde tak nízké hodnocení ....
Kniha se četla velmi dobře, vyhovovaly mi krátké kapitoly. Opravdu překvapivý konec. Určitě si pořídím i další autorčinu knihu.
Takový průměr, nenadchla, ale nemůžu říct, že by nestála za nic. Čekala jsem dle reklamy víc.
Dobře napsaná, napínavá až do konce. Četla se mi velmi dobře.
Jednoduché a rychlé čtení pro chvíle, kdy se člověku nechce moc přemýšlet ...
První díl byl určitě lepší, tady se nic moc nedělo a když už ano, bylo to takové na sílu a přehnané. No jdu na třetí díl, tak jsem zvědavá …
Odpočinkové čtení. První půlka super, druhá už trochu nudnější. Čekala jsem víc humoru, ale nevadí, i tak mě autorovi knihy baví.
Na novou sérii jsem byla velmi zvědavá. Na hlavní hrdinku jsem si musela zvyknout a ze začátku mě moc nebavila. V knize mi chybělo více napětí, až na pár vyjímek bylo vše předvídatelné. Celkově hodnotím knihu jako dobrou, ale série s Erikou mě chytla více. Třeba se to ale s dalším dílem změní ...
Moc hezky zpracovaná kniha. Není to jen obyčejná kuchařka s recepty, které si připravíte na ohni, ale je to kuchařka, ve které si člověk rád čte a prohlíží krásné fotky, u kterých dostane hned chuť na jídlo. Líbí se mi, že text je psán tak nějak nespisovně a autor si na nic nehraje a na rovinu udává, jak se věci mají :)
Za mě to nebyla vůbec špatná kniha. Předtím jsem četla Spálená obloha od stejné autorky a ta mě nebavila, takže Vyvrhel byl ve srovnání jednoznačně lepší. Celkově mě kniha bavila a četla se dobře.
Nočního ptáka jsem bohužel ještě nečetla, takže srovnání nemám. Dobré čtení se zajímavou zápletkou, konec mě překvapil.
Klasická detektivka, pár zajímavých zvratů a samozřejmě nechybí napětí až do konce. Kniha se čte dobře a autorův styl mi sedl.
Tak tohle je kniha přesně podle mých představ. Velmi čtivá. Napínavá až do konce. Tahle kniha je z těch, které člověka chytnou a nutí číst dál a dál, aniž by se člověk musel nutit, jako tomu je u některých jiných knih. Takhle si představuji thriller.
Tak nějak zbytečná kniha. Nezajímavý příběh, který je zbytečně zdlouhavý a nudný. Chvilku to vypadalo, že mě to i začne bavit, ale bohužel se tak nestalo. Pořád jsem čekala, že se stane něco velkého, ale ono nic ....