Jana65 komentáře u knih
Knihu jsem přečetla rychle, byla čtivá. Dávám o hvězdičku méně za hlavní hrdinku, která mi byla strašně nesympatická. Ještě uvažuji, zda budu v této sérii vůbec pokračovat.
Během týdne jsem přečetla všechny tři knihy a musím říct, že mě mile překvapily. Vůbec jsem nečekala, že to bude taková povedená fantasy, od které se nebudu moct odtrhnout. Moc spisovatelce fandím a doufám, že budou další knihy.
Co napsat? Krásná a čtivá oddechovka na jeden večer. Kniha se mi líbila, i když jsem u této spisovatelky zvyklá na úplně jiný styl. Určitě si přečtu i další v této sérii.
Moc povedená fantasy, začátek takový zvláštní, ale pak se to rozjelo a nedalo se od knihy odtrhnout. Už se chystám na díl druhý.
Devátá kniha v sérii a pořád zajímavé a napínavé čtení. Moc se těším na další knihu.
Celá série je naprosto úžasná, moc jsem si čtení užila. V knize bylo napětí, ale i humor, taky nadpřirozeno. Všechny díly mohu jen doporučit a doufám, že paní spisovatelka napíše zase nějakou super knihu co nejdříve.
Na knihu jsem se moc těšila. Nebyla špatná, ale série Z krve a popela se mi líbila daleko víc. Nicméně si určitě přečtu i další díl ze série Dark Elements.
Kniha přečtena velmi rychle a moc se líbila. Už se nemůžu dočkat pokračování. Rozhodně se pustím i do série Po stopách Jacka Rozparovače.
Kniha se mi líbila, byla hodně čtivá. Jen hlavní hrdinka by mohla být méně naivní. Ale i přesto se těším na další díl. Knihu mohu doporučit všem, co mají rádí fantasy, já si čtení moc užila.
Další moc pěkná fantasy kniha, moc se mi líbila, už nedočkavě čekám na druhý díl. Doufám, že se v dalším díle dozvíme více z minulosti Jeleny i Valeka.
Kniha byla perfektní, ze začátku jsem se ale trochu ztrácela ve jménech. Mám přečtené všechny díly Pekelných strojů a byla jsem na tuto knihu moc zvědavá. Mám dočteno a teď jsem zvědavá, jak to vše bude pokračovat, snad nebudeme dlouho čekat.
Druhý díl již také přečtený a stejně dobrý jako díl první. Strašně mi to čtení uteklo, sotva jsem začala, už jsem byla na konci knihy. Mohu jen doporučit.
Spisovatelka má super knihy, ale tato se mi vůbec nelíbila. Nemohla jsem se vůbec začíst, dočetla jsem s přemáháním. Další snad bude lepší.
Skvělá kniha i spisovatelka. Měla jsem přečteno za dva dny. Doufám, že autorka už pracuje na další skvělé knize. Brzy si přečtu oba díly znovu. :-)
Hodnocení 73% mi přišlo málo, zvažovala jsem zda začít číst, ale kniha mě překvapila. Moc se mi líbila, pořád jsem spěchala číst dál, nedokázala jsem odhadnout, co se za vším skrývá.
Pro mě perfektní oddechovka, nemusela jsem u toho přemýšlet a dobře jsem si u knihy odpočinula. Určitě si přečtu další knihy této autorky.
Když jsem knihu začala číst, tak jsem si myslela, že bude patřit k těm, které nedočtu. Jsem moc ráda, že jsem vytrvala. Knihu jsem měla přečtenou za jeden večer a moc se mi nakonec líbila.
Tak, kniha dočtena a opět nezklamala, moc se mi líbila. Už se těším na další knihy od této autorky a doufám, že jich bude hodně. :-)
Super knížka. Přečteno za tři dny, už jsem začala číst druhý díl, doufám, že bude stejně dobrý jako ten první. kdo je princ a kdo zabiják jsem si také tipla a vyšlo mi to. Kdo má rád dobrodružné, tomu vřele dopopručuji a vůbec mi nevadí, že je kniha zařazená pro mládež. :-)
Přečteno jedním dechem, člověk si ani nedovede představit, že by se něco takového mohlo dít v běžném životě. Všem, kdo mají rádi thrillery doporučuji.