Jana65 Jana65 komentáře u knih

Dívky na kopci Dívky na kopci Alison Belsham

Knihu jsem přečetla rychle, byla čtivá. Dávám o hvězdičku méně za hlavní hrdinku, která mi byla strašně nesympatická. Ještě uvažuji, zda budu v této sérii vůbec pokračovat.

25.07.2024 3 z 5

Chrám Azylu Chrám Azylu Lucie Lukačovičová

Během týdne jsem přečetla všechny tři knihy a musím říct, že mě mile překvapily. Vůbec jsem nečekala, že to bude taková povedená fantasy, od které se nebudu moct odtrhnout. Moc spisovatelce fandím a doufám, že budou další knihy.

10.05.2024 5 z 5

Svědek v pokušení Svědek v pokušení Jennifer L. Armentrout

Co napsat? Krásná a čtivá oddechovka na jeden večer. Kniha se mi líbila, i když jsem u této spisovatelky zvyklá na úplně jiný styl. Určitě si přečtu i další v této sérii.

14.02.2024

Mýtonoši Mýtonoši Tracy Deonn

Moc povedená fantasy, začátek takový zvláštní, ale pak se to rozjelo a nedalo se od knihy odtrhnout. Už se chystám na díl druhý.

01.02.2024 5 z 5

Druhá žena Druhá žena Michael Robotham

Devátá kniha v sérii a pořád zajímavé a napínavé čtení. Moc se těším na další knihu.

19.07.2023 5 z 5

Síla obsidiánu Síla obsidiánu Petra Martišková

Celá série je naprosto úžasná, moc jsem si čtení užila. V knize bylo napětí, ale i humor, taky nadpřirozeno. Všechny díly mohu jen doporučit a doufám, že paní spisovatelka napíše zase nějakou super knihu co nejdříve.

06.06.2023 5 z 5

Polibek bez duše Polibek bez duše Jennifer L. Armentrout

Na knihu jsem se moc těšila. Nebyla špatná, ale série Z krve a popela se mi líbila daleko víc. Nicméně si určitě přečtu i další díl ze série Dark Elements.

31.08.2022 4 z 5

Království hříšných Království hříšných Kerri Maniscalco

Kniha přečtena velmi rychle a moc se líbila. Už se nemůžu dočkat pokračování. Rozhodně se pustím i do série Po stopách Jacka Rozparovače.

04.05.2022 5 z 5

Prázdné sliby Prázdné sliby Lexi Ryan

Kniha se mi líbila, byla hodně čtivá. Jen hlavní hrdinka by mohla být méně naivní. Ale i přesto se těším na další díl. Knihu mohu doporučit všem, co mají rádí fantasy, já si čtení moc užila.

13.01.2022 5 z 5

Studie jedu Studie jedu Maria V. Snyder

Další moc pěkná fantasy kniha, moc se mi líbila, už nedočkavě čekám na druhý díl. Doufám, že se v dalším díle dozvíme více z minulosti Jeleny i Valeka.

21.03.2021 5 z 5

Řetěz ze zlata Řetěz ze zlata Cassandra Clare (p)

Kniha byla perfektní, ze začátku jsem se ale trochu ztrácela ve jménech. Mám přečtené všechny díly Pekelných strojů a byla jsem na tuto knihu moc zvědavá. Mám dočteno a teď jsem zvědavá, jak to vše bude pokračovat, snad nebudeme dlouho čekat.

11.03.2021 5 z 5

Na co slova nestačí Na co slova nestačí Brigid Kemmerer

Druhý díl již také přečtený a stejně dobrý jako díl první. Strašně mi to čtení uteklo, sotva jsem začala, už jsem byla na konci knihy. Mohu jen doporučit.

25.01.2021 5 z 5

Sexy profesor Sexy profesor Vi Keeland

Spisovatelka má super knihy, ale tato se mi vůbec nelíbila. Nemohla jsem se vůbec začíst, dočetla jsem s přemáháním. Další snad bude lepší.

02.12.2020 2 z 5

Zlodějská přísaha Zlodějská přísaha Mary E. Pearson

Skvělá kniha i spisovatelka. Měla jsem přečteno za dva dny. Doufám, že autorka už pracuje na další skvělé knize. Brzy si přečtu oba díly znovu. :-)

20.09.2020 5 z 5

Skleněný les Skleněný les Cynthia Swanson

Hodnocení 73% mi přišlo málo, zvažovala jsem zda začít číst, ale kniha mě překvapila. Moc se mi líbila, pořád jsem spěchala číst dál, nedokázala jsem odhadnout, co se za vším skrývá.

08.08.2020 5 z 5

Kulti Kulti Mariana Zapata

Pro mě perfektní oddechovka, nemusela jsem u toho přemýšlet a dobře jsem si u knihy odpočinula. Určitě si přečtu další knihy této autorky.

10.04.2020 5 z 5

Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Když jsem knihu začala číst, tak jsem si myslela, že bude patřit k těm, které nedočtu. Jsem moc ráda, že jsem vytrvala. Knihu jsem měla přečtenou za jeden večer a moc se mi nakonec líbila.

27.11.2019 4 z 5

Koruna času Koruna času Natalja Ščerba

Tak, kniha dočtena a opět nezklamala, moc se mi líbila. Už se těším na další knihy od této autorky a doufám, že jich bude hodně. :-)

23.06.2019 5 z 5

Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Super knížka. Přečteno za tři dny, už jsem začala číst druhý díl, doufám, že bude stejně dobrý jako ten první. kdo je princ a kdo zabiják jsem si také tipla a vyšlo mi to. Kdo má rád dobrodružné, tomu vřele dopopručuji a vůbec mi nevadí, že je kniha zařazená pro mládež. :-)

28.08.2018 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Přečteno jedním dechem, člověk si ani nedovede představit, že by se něco takového mohlo dít v běžném životě. Všem, kdo mají rádi thrillery doporučuji.

21.09.2017 5 z 5