Janaves komentáře u knih
Skvěle napsaný příběh o domácím násilí a o návratu z vězení do běžného života, hezky se četl. Doporučuji.
Slušný thriller, únosce jsem tušila, ale nevadilo. Bylo mi líto Hope i Zoe, trošku jsem doufala v dobrý konec.
Pěkný thriller, napínavý, vraha jsem tušila, ale nevadilo, kniha stojí za přečtení.
Kniha má nízké hodnocení, ale mě se celkem vyprávění hlavní postavy Michaely líbilo. Je to takové odpočinkové čtení.
Krásný příběh, který stojí za přečtení. Autorka je skvělá vypravěčka. Až v závěru je objasněn název knihy a to velmi trefně. Mám novou oblíbenou spisovatelku.
Psychologický román o ztracených dětech, který neodložíte. Hodně postav, skvěle popsaných, hodně osudů. Čekala jsem šťastný konec, ale kdepak. Doporučuji.
Psychologický román (trochu drsný, napínavý,smutný)o rodině, kde každý má nějaké tajemství. Kniha se mi moc líbila, budu číst další knihy paní Chalupové, líbí se mi její styl vyprávění.
Pěkný thriller, napínavý, líbil se mi styl vyprávění. Konec překvapující, nečekala jsem takový závěr.
Pěkný thriller, hezky se četl. Škoda, že jsem nečetla první díl.
Výborně napsaná drsná detektivka. Přečteno na jeden zátah ( jsem nemocná, tak můžu číst). Závěr smutný, hodně. Tolik jsem přála Lauře a Adamovi štěstí. A vůbec se nedivím tomu, co udělala nakonec...
O hvězdičku lepší než stvůra. Ale drsné a smutné. Pokračuji Vetřelcem.
Tři dějové linie, napětí od začátku do konce. Těším se na další knihy.