Janca007 komentáře u knih
Na začátku jsem se v knížce trochu ztrácela kvůli množství postav. Příběh se mi líbil :)
Knížku jsem přečetla jedním dechem. Strhující příběh, v budoucnu možná po této knížce sáhnu znovu :-)
Zajímavý příběh, zajímavé si uvědomit, co všechno člověk může prožít a přesto je schopný dál žít.
Příběh o přátelství dvou chlapců... Velmi čtivá knížka, stálo by za to si ji určitě přečíst kdo nečetl.
Kniha mě pohltila, lze přečíst jedním dechem. Tématika holocaustu mě baví (jestli to tak jde říct kvůli smutné etapě dějin.) Za mě byla kniha a její příběh krásná a ostatním, kteří váhají, doporučuju přečtení :-)
Doporučuji k přečtení, nemohla jsem se odtrhnout :)
Knihu jsem četla poté, co jsem viděla film. Líbila se mi, donutí se zamyslet nad tím, že minulost nelze prožít dvakrát. Troufám si tvrdit, že film byl v tomto případě ovšem lepší než knižní předloha. I přesto doporučuji přečíst :)
Zatím nejslabší knížka, co jsem od Irvinga četla. Špatná nebyla, ale asi se k ní už nevrátím.
Krásný příběh s překvapivým koncem. Knížka se četla rychle a dobře. Pokud o ní někdo přemýšlíte, stojí podle mě za to. :-)
Nejslabší z knih od Irvinga, kterou jsem doposud četla. Možná ale nastane čas, kdy si ji přečtu znova a odkryjí se mi jiné myšlenky, které chtěl spisovatel přes příběh říct. :-)
Krásný příběh, ale druhá třetina knížky poměrně zdlouhavá a opakující se děj. Člověk si celkově díky ní uvědomí, co všechno v životě má. Doporučuju
Vše potřebné na jednom místě. Velmi užitečná kniha pro lidi pracujícími s lidmi. Celou jsem ji nečetla, jen potřebné kapitoly a i přes to dávám plný počet hvězdiček a ostatním zájemcům, keří o ní přemýšlí, doporučuju!
Odbornost knihy se nedá popřít, přináší mnoho poznatků, nad kterými se člověk může zamyslet a změnit svůj dosavadní přístup.
Jasná, stručná kniha, která mi při studiu hodně pomohla.
Skvělá učebnice a kniha pro ty, co zajímá psychologie či se chystají na zkoušku. :-)
Cenná kniha na procvičení mozku, přispěje k úspěšnému absolvování přijímacích zkoušek. Připomíná mi to školní léta :-)
Přehledná knížka, jejíž negativem jsou obrazová doplnění. Škoda.
Výborná kniha pro všechny, kteří se zajímají o umění, architekturu. Vše hezky vysvětlené, doplnění nákresy a obrázky. Dobrý pomocník pro studenty :-)