Janík511 Janík511 komentáře u knih

Pokrevní sestra Pokrevní sestra Jane Corry

Prvních 200 stran bylo pro mě utrpení. Knize jsem ale dala šanci na rozjezd a tak nějak se dopracovala konce. Jak má kniha povedenou obálku, tak děj pokulhává. Asi jsem očekávala trochu něco jiného a více jak *** nemohu dát. Škoda, tak jsem se na knihu těšila.... Za měsíc už ani nebudu vědět o čem vůbec byla.

28.09.2020 3 z 5

Zabijákovo mlčení Zabijákovo mlčení Ward Larsen

Zakončení série si plným právem zaslouží plný počet hvězdiček. Po delší době velmi dobře napsaná trojice knih. Škoda, že s Davidem a jeho rodinou se už nejspíše nepotkáme v dalších dílech.

20.09.2020 5 z 5

Zabijákova hra Zabijákova hra Ward Larsen

Překvapivý konec, kde vše bylo nakonec jinak než se zdálo. Jdu na poslední díl. Rozhodně zajímavá trilogie knih, který si zaslouží pozornost. Jen bych vytkla nezajimavou obálku, chtělo by to daleko lepší.

12.09.2020 4 z 5

Dokonalý zabiják Dokonalý zabiják Ward Larsen

Zajímavý špionážní román, který mě bavil od začátku až do konce. Dobře promyšlený děj, jdu se pustit do dalšího dílu.

06.09.2020 4 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

S velkým očekáváním jsem dočetla knihu, ale všeobecné nadšení tímto autorem nějak nesdílím. Děj takový nijaký, ani mě pořádně nezaujal. Tahle kniha rozhodně nedosahuje kvalit mé oblíbené autorky Tess Gerritsen, to je teprve pořádný nářez!! Zkusím ještě jeho druhou sérii, ale jsem zklamaná, na 300 stranách se toho fakt moc nedělo a konec už nic nezachránil.

02.09.2020 3 z 5

Městečko Virgin River Městečko Virgin River Robyn Carr

Tak to byla jedna velká sladká tečka. Dlouho jsem se na ni chystala, nebylo ale snadné knihu vůbec sehnat i z druhé ruky. Seriál jsem sice neviděla, ale kniha mě opravdu velmi příjemně naladila. Od autorky jsem četla i sérii Městečko Thunder Point, ale tato série je daleko lepší!! Kdo nečetl, doporučuji jako vhodnou, nenáročnou, oddechovou četbu. Dám si malou přestávku a přečtu si druhý díl.

25.08.2020 5 z 5

Naposledy viděná Naposledy viděná Nina Laurin

Parádní jízda od začátku do konce. Styl autorky podobný jako u knih Nejsem živá, Nejsem mrtvá. Knihu jsem si neuvěřitelně užila a musela dnes dočíst. Palec nahoru, tohle se povedlo!!

22.08.2020 5 z 5

Plovárna Plovárna Libby Page

Letní příběh o záchraně jedné plovárny a snů. Krásné čtení, které pohladí na duši a příjemně člověka naladí do té správné letní nálady.

20.08.2020 4 z 5

Není úniku Není úniku Taylor Adams

Půlka trochu nuda, pak se děj trochu rozjel a ten konec? Umřela? Spousta nereálných až komických zvratů za jeden večer. Takový konec jsem ale opravdu nečekala. Dám si od autorky chvíli pauzu než se pustím na další její knihu.

14.08.2020 4 z 5

Nejsem z ledu Nejsem z ledu Anne Frasier (p)

Další povedený díl, který stál za přečtení. Nejvíce se mi líbila ale dvojka, samé zvraty a ten konec!! Byla jsem napnutá, jak to dopadne. Konec tého knihy jsem čekala trochu akčnější, ale nevadí, i tak jsem se dočkala překvapivého závěru. Nejsem si jistá, jestli je ještě dalším dílem čím navázat, ale autorka určitě něco vymyslí :-).

10.08.2020 5 z 5

Mona Lisa virus Mona Lisa virus Tibor Rode

Není to špatný příběh, ale v polovině jsem se už začala trochu nudit a dlouhosáhlý konec jí na atraktivitě nepřidal. Určitě se dalo z příběhu vytěžit daleko více.

31.07.2020 3 z 5

Městečko Pines Městečko Pines Blake Crouch

Ze začátku jsem byla nadšená, ale postupně se děj zvrhl na něco nereálného a těžko uvěřitelného. Asi jsem čekala trochu něco jiného. Nevadí, prozatím mi to stačilo a další díly nechám být. Těžko se dá uvěřit hybernaci a posunu o stovky let dopředu a navíc běhajícím pololidem s vraždícími úmysly.

26.07.2020 3 z 5

Tajemství růžového pokoje Tajemství růžového pokoje Pauline Peters (p)

Velmi čtivá kniha na pokračování. Vůbec mi nevadí, že jsem nečetla předchozí díl, souvislosti jsem si dala dohromady. Jako odpočinková četba s detektivní zápletkou paráda, přesně to, co jsem očekávala a také dostala.

24.07.2020 4 z 5

Bounty Bounty Michael Byrnes

Neuvěřitelna kniha, která mě bavila od začátku do konce s prvky špionáže. Za mě ano, aktuální téma, které člověka donutí přemýšlet, co vše na netu sdílet.

19.07.2020 5 z 5

Oběť Oběť James Carol

Velmi čtivá kniha bez zbytečné omáčky kolem s přiměřeným počtem stran. Za mě ano, takhle to má být.

15.07.2020 5 z 5

Hříšnice Hříšnice Petra Hammesfahr

Hrozná nuda, odložila jsem po 172 stranách. Škoda času a peněz za tuto knihu.

12.07.2020

Manželský omyl Manželský omyl Jennifer Probst

Příjemná oddychovka na jedno odpoledne. Za mě z této série top Manželska past.

06.07.2020 5 z 5

Umrlčí cesta Umrlčí cesta Peter May

Na plný počet kniha rozhodně není. Přišlo mi, že do půlky se toho nic moc nedělo a až konec měl trochu spád. Četla se dobře, to ji neubírám, možná jsem kvůli hodnocení měla trochu vyšší očekávání.

05.07.2020 4 z 5

Hrob pro mého manžela Hrob pro mého manžela Catherine Steadman

První polovina se četla téměř sama a líbila se mi. Bohužel druhá půlka knihu úplně zazdila a Erin mě štvala, jaká byla husa a naivka. Takže *** jsou odpovídající hodnocení. Zase jsem se nechala zlákat pěknou obálkou a po přečtení akorát rozladění .

03.07.2020 3 z 5

Poslední lež Poslední lež Riley Sager (p)

Za konec dávám o hvězdičku méně. Autorovi nelze upřít poměrně dobrou čtivost, ale závěr mě neuspokojil. Přišlo mi, že autor nevěděl, jak rychle knihu ukončit a kostrukce druhého únosu tří holek mi už přišlo trošku zbytečné, když únos neměl přičné grády. Přečtu si i další knihu, zda bude lépe dějově propracovaná.

28.06.2020 4 z 5