Janík511 Janík511 komentáře u knih

Až na kost Až na kost Ellison Cooper

Brilantní, skvělé. Potřebuji nutně další díl.

21.03.2022 5 z 5

Lady v přestrojení Lady v přestrojení Mary Jo Putney

Příjemná, oddychova kniha se špetkou detektivní činnosti. Romantika není úplně v popředí knihy, ale jako taková sladká tečka navíc.

16.03.2022 3 z 5

Skoro úplně normální Skoro úplně normální Hannah Sunderland

Krásná kniha. Mohu jedině doporučit.

28.02.2022 5 z 5

Sníh nebo popel Sníh nebo popel Sara Raasch

Kniha nebyla špatná, ale ani žádná top. Stejně si asi přečtu sérii do konce už jen proto, abych se dozvěděla, jak to s Meirou dopadne.

26.02.2022 3 z 5

Záměna Záměna Nika Peas (p)

Jednoduchá a přesto odpočinková kniha. Já si ji užila.

17.02.2022 4 z 5

Na druhý pokus Na druhý pokus T. L. Swan

Nelíbila se mi, po třetině jsem rovnou skočila na konec a nelituji že jsem ji předčasně odložila. Děj mi přišel fádní a nezajímavý.

16.02.2022 2 z 5

Selekce Selekce Kiera Cass

Naivní a hloupá kniha, která měla naštěstí málo stran. Něco tak plytkeho jsem dlouho nečetla a do dalších dílů se mi vůbec nechce.

11.02.2022 2 z 5

Až léto skončí Až léto skončí Penelope Ward

Docela slabé bez nějakého erotického jiskreni.

04.02.2022 3 z 5

Můj oxfordský rok Můj oxfordský rok Julia Whelan

Smutná a zároveň co nejvíce pozitivně laděná kniha z pohledu Elleanor, která se rozhodne pro život, který může strávit s milovanym člověkem. Něco podobného jsem již četla a jsem ráda, že tentokrát nekončí kniha smrtí.

02.02.2022 3 z 5

Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

Bavila mě a ráda si přečtu další díl.

29.01.2022 5 z 5

Nechci lásku nebeskou Nechci lásku nebeskou Catherine Bennetto

Milá odpočinková kniha. Nízké hodnocení nechápu...

23.01.2022 5 z 5

Mlčící dívka Mlčící dívka Tess Gerritsen

Parádní kniha, užila jsem si ji daleko více než Závěje.

18.01.2022 5 z 5

Závěje Závěje Tess Gerritsen

Tess opět nezklamala. Od děje jsem se nemohla odtrhnout. Pro mě je a bude zárukou kvalitní četby.

08.01.2022 5 z 5

Kurátor Kurátor M. W. Craven

Třetí díl se vydařil. Je pravda, že polovina knihy mi přišla trochu slabší, ale pak děj dostal grady a hltala jsem knihu až do konce. Poe a Tilly je správná dvojka a nutně chci co nejdříve další díl. Tahle série je hodně návyková věc.

31.12.2021 5 z 5

Pozvaní Pozvaní Jennifer McMahon

Taková dlouhá jednohubka na několik večerů. Kdyby měla kniha o dost stran méně, dala bych plný počet, ale celkem byla zbytečně zdlouhavá a ději ubirala na atraktivitě. Nakonec celá ducharina se točila opět mezi rodinou.

28.12.2021 4 z 5

Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Opět další drsný případ. Chvíli si musím dát pauzu a pak si přečtu následující knihu.

23.12.2021 5 z 5

Chlap snů Chlap snů Kim Jones

Děj pritazeny za vlasy a jak už zde bylo zmíněno, Penelope je buranka. Nikdy by nemohla takového chlapa zaujmout. Proto snižuji hodnocení. Znova číst nebudu.

03.12.2021 3 z 5

Se záští Se záští Eileen Cook

Zajímavá kniha. Jednou mi ale stačila.

19.11.2021 3 z 5

Krásné a podezřelé Krásné a podezřelé Gina LaManna

Kniha se mi četla téměř sama. Byla jsem napnuta na konec. Za mě ano, povedla se.

06.11.2021 5 z 5

Život udeří, kam se mu zachce Život udeří, kam se mu zachce Petra Hülsmann