Janík511 komentáře u knih
Tentokrát jsem nebyla až tak nadšená, neboť zapojení tajných služeb úplně nemusím. Kniha je přesto čtiva a překlad mi nevadil.
Dvě třetiny knihy byly takové jalove a až konec trochu akční. Vyšetřování policie nelogické a Hess včetně své kolegyně mi přišli dost nesympaticky párek poldů. Vysoké hodnocení dát nemohu, kniha za to nestojí a celkový dojem spíše zklamání.
Příliš mě nebavila, je to jedno velké klišé a už jsem podobných scénářů asi presycena.
Takové poklidné čtení bez nějakých výrazných vln, nenadchne, ale ani neurazí. Dalo se to.
Asi jsem čekala trochu něco jiného a ne od půlky jen nerealnou zápletku a nudu.
Nic moc, kniha mě nevtahla do děje a celá je psaná povrchně bez nějaké hloubky a konec šup a hotovo. Nepřišla jsem si vůbec na své.
Knihu vzdávám, je to o ničem a v půlce jsem tak unudena, že mě ani závěr knihy nezajímá. Opět jsem se nechala nachytat pěknou obálkou, ale obsah za to nestojí.
Kniha mě nezaujala, ve třetině odkládám. Dost mi připomíná sagu Čokoládovna svým dějem a to mě taky ke konci už moc nebavilo. Stačila mi třetina a poslední dvě kapitoly a vím vše. Další díl už vyhledávat určitě nebudu.
Další napínavý díl a ten konec!!! Mohu vřele doporučit a jen mě mrzí, že na další díl si musíme počkat až příští rok. Tahle série mě prostě baví!!
Nemohu hodnotit, nebavila mě a tak jsem ji po pár kapitolách odložila a vracet se k ní už nebudu.
Jak jsem se na knihu těšila, tak docela zklamání. Do půlky to šlo, ale druhá část už vysloveně nudná a co ten konec? Bude snad další díl? Vysoké hodnocení proto nechápu, já ho dát určitě nemohu.
Kniha mě příliš nenadchla, postrádala napětí, akci a do děje mě prostě nevtahla. Byla jsem ráda, že je konec a ani ten pořádně nestál za nic. Knihu hodnotím jako slabý průměr.
I tato série je velmi dobrá a budu čekat další díl.
Celou knihu čekám na cokoliv, nějakou akci a ono se tam vlastně vůbec nic neděje až do úplného konce. Nechápu smysl této knihy a co má přinášet. Takže ztráta času.
Akční a napínavá kniha, která Vás nenechá oddechnout. Příběh je sice dost pritazeny za vlasy, ale mě sedl jako Šelma nebo Hrackar. Ráda si přečtu časem další díl. Autor mě s novou hrdinkou určitě nezklamal.