janina66 komentáře u knih
Dobrodružná, romantická a napínavá. Příjemná oddychovka nejen na léto.
Oba díly se mi líbily. Jen ten konec? Vypadá to na další pokračování.
Tak to bylo super. Láska, erotika mírné napětí. Rozhodně stojí za přečtení.
Mně se kniha líbila i když tam byly prvky duchařiny. Jako odpočinková četba super.
Co čekat od erotické knihy. Četla se mi dobře, příběh měl spád. Konec velice zvláštní.
Mně osobně se kniha moc nelíbila. Celá byla o vztazích a trochu napínavá jen na konci. A spád opravdu neměla.
Tak ze začátku to vypadalo na super napínavou detektivku. Ale už po 1/4 knihy se jednalo spíše o román. Dobře se četla.
Půjčeno od kamarádky. Ještě že tak. Velice rozvláčné a zdlouhavý popis osob v širokém okolí.
Kniha se mi moc líbila. Napínavá akorát. Doporučuji
kniha byla velice napínavá. Líbila se mi, ale ten konec???? Za něj dávám jednu hvězdu dolů
Vzhledem, k tomu, že jsme s manželem za mlada jezdili každý na své Jawě 350, tak z nostalgie jsme si ji půjčili. A vůbec nelituji. Oceňuji odvahu jet takovou dálku na této již historicky starší motorce. Výborná cestovní publikace.
Moc se mi to líbilo. Hlavně v oblasti Šumavy, protože tam často jezdím do Nové Pece a Stožce. Výborné fotky jak Vltava vypadala v ve 20-30 letech 20stol. a jak vypadá nyní. Výborné počtení.
Dnes dočteno. Asi 1/4 knihy nic moc, ale pak se konečně něco začlo dít a musela jsem pořád číst, abych zjistila jak to dopadne. Nakonec tam nebylo, jak dopadla ta šéfka Hopková?
Za mě super. Moc se mi příběh líbil. Erotika, napětí vše jedné knize.
Kniha se velmi hezky četla. Krásná červená knihovna. Napínavá, hlavně na konci. Doporučuji