Jara 56 komentáře u knih
Díval jsem se na seriál Všechny velké a malé bytosti a pro porovnání jsem se dal do čtení knižní podoby, je to krásně napsané a na rozdíl od mnoha jiných knih, zrovna tak krásně natočené, spokojennost. Budu shánět další díly o zvěrolékaři, už se těším.
Hezky napsané, jako skoro všechny díly, opět pohodová odpočinková četba a skutečně je dobré je číst postupně jak jsou napsané, hezky se potom vzpomíná kdo s kým a o čem :D
Nádherně napsané, ten bručoun krásně popsaná postava (ten autor mě snad znal:-D), sice než jsem si zvykl na to přeskakování v čase tak mě to trochu vadilo, ale jinak naprostá paráda.
Sice nejsem dítě ani mládež, ale mám rád sci-fi a knihu jsem začal číst, protože mám rád Harryho Pottera, zajímalo mě jak se autorka k takto tvrdé konkurenci postaví a nutno říct, že mě překvapilo jak je kniha od začátku čtivá. Jak je snadné se do ní začíst, jsem docela zvědavý jak se budou odvíjet další díly.
Krásně napsaný životopisný román ze smutné doby chudých lidí.
Trochu jsem se zalekl, když jsem v komentářích četl, že je to z období války Sever proti Jihu, moc tyto krvavé romány nemusím, ale kniha překonala očekávání a nadchla mě, stejně jako předtím Ranhojič i když ten je z jiného soudku. Je to krásně napsané, postavy jsou pečlivě popsané, včetně různých povahových rysů a to jak u indiánů, tak třeba postava Matky představené zakládají nový klášter. Prostě parádní román a vřele doporučuji k přečtení.
Krásně se četl tento příběh, řekl bych, že patří mezi špičku autorových knih. Je to pochopitelně jiný styl detektivního románu než anglické nebo severské detektivky, ale když si na to člověk zvykne má to velké kouzlo.
Krásně napsaná odpočinková detektivka o bratru Cadfaelovi, řekl bych jedna z nejlepších. Děkuji autorce za pohodu která z knihy vyzařuje.
Podle mě jedna z těch hodně dobrých a navíc Reacher dostal i pořádnou pecku, až mu hlava bolela a to je co říct. :-D
Výborně napsané, dle mého jedna z nejlepších knih Dicka Francise, i když vlastně všechny jsou skvělé jen některé jsou ještě lepší. :-)
Pěkně se čte po počátečním trochu rozvláčném úvodu, jsem byl velmi příjemně překvapený jak je knížka čtivá, jen díky pochvalným komentářům jsem se začetl a vydržel. Takže díky databázi knih jsem tuto knihu vůbec objevil a mohu-li radit a máte-li rádi tento žánr, neváhejte je to krásně napsané.
Přečetl jsem skoro všechny knihy od tohoto autora s Reacherem a tato je dle mého opravdu nejslabší, no není vždy posvícení a vše se mě nemusí líbit, ale fakt už to bylo akční až moc.
Krásné v podstatě završení série knih o Cadfaaelovi, hezky se čte celá série, potěšilo mě a souasně je mě líto že již není pokračování.
i u mě jedna z těch slabších knih od tothoto autora, ale za přečtení jako oddechovka to i tak stojí.
Trochu slabší než jiné knihy tohoto autora (zvláště skoky v čase na čtivosti nepřidávají), ale i tak příjemné čtení, mám tohoto autora rád.
Trochu z jiného soudku, než Ranhojič a Šaman, ale i tato kniha se mě líbí. Příjemně se četla.
Konečně někdo nedělá z odboje jen samé hrdiny, ale popisuje jak to asi bylo za války, stačí přitlačit na kohokoliv tím správným způsobem a řekne vše. Krásně napínavé a čte se jedním dechem.