jarin58 komentáře u knih
Klasický brutální zločin,mraky krve,samozřejmě ten nejmíň pravděpodobný pachatel.Hodnocení snižuji z důvodu že advokát na konci odchází z budovy veřejné bezpečnosti.To mi sem nepasuje.
Přečetl jsem několik knih s loveckou i pytláckou tématikou,ale tato byla tutově nejslabší.
Brutální vražda šlechtice během svaté mše uvrhne pomocníka královského sudího Jana Protivy do víru složitého vyšetřování.Další vraždy následují a my jsme vtaženi do děje vyšetřování.Nebýt uspěchaného závěru,dám plné hodnocení.
Případ se odehrává v přímořské vesnici v Anglii,v malé společnosti lidí,jež jsou všichni podezřelí.Máme zde i malou komunitu lidí jež to táhne ke komunismu.Skvělá atmosféra.
Suma sumárum,hodnocení za čtyři hvězdy.
Příběh napínavý od začátku do konce,velká spokojenost.Jen ti supi se zde nemohou vyskytovat.Asi autor měl na mysli kondory.
Za mě příběh napínavý,jen mi požitek kazí jak bylo napsáno mystery103 mnoho postav.Musel jsem se vracet abych měl jistotu,kdo je kdo.
Pomalu ubíhá příběh z konce 80 let,zápletka mírně řečeno pofidérní.Víc jak za tři hvězdy nemohu dát.
Trochu zvláštní thriller,ale o to napínavější.Opět mě rozuzlení překvapilo.
Na můj vkus příliš mnoho postav,ale jinak o napětí nebyla nouze.Ten konec byl mírně chaotický.
Tak tu máme opět svižný příběh s třemi vyšetřovateli,opět skvělý popis bretaňské kuchyně.Až člověk dostane hlad.
Vydržel jsem dočíst,ale dalo mi to tůze sebezapření.
První povídka naivní,ale ta druhá i přes svoji krátkost mě zaujala.