jarkaska jarkaska komentáře u knih

Pravdu znát nemusíš Pravdu znát nemusíš Mary Higgins Clark

Další z příběhů které pomáhá vyřešit Alvira. Pěkně čtivé.

01.10.2022 4 z 5

Hraběnčino přiznání Hraběnčino přiznání Jillian Hunter

Krásné čtení. Kniha se mi pěkně četla. Emily i Damiena jsem si oblíbila hned oz začátku. Škoda, že není více knih této série, která začíná až 10. částí. Kde máme těch prvních devět?

11.07.2022 5 z 5

Sladce, slaně, boubelatě Sladce, slaně, boubelatě Martina Kynstlerová

Knihu jsem si koupila, protože jsem tuto řadu soutěže sledovala a Martina ze začátku nebyla mou favoritkou. Později mě upoutala svou bezprostředností. A tak. když jsem si knihu prohlédla, už jsem ji nepustila. Mám ráda jednoduché recepty. Už jsem vyzkoušela bublaninu a chystám se na další z receptů. Lákají mě jak sladké, tak slané. A tak Vám všem přeji dobrou chuť.

10.07.2022 5 z 5

Smrtící imitace Smrtící imitace J. D. Robb (p)

Opět super příběh. Snažím se, abych knihy četla tak jak jsou po sobě. Na některou musím i čekat. Ale vždy to za to stojí, protože každá mě vtáhne do děje zjistit kdo je vrah.
Tato série nikdy nezklame.

03.06.2022 5 z 5

Nedívej se dolů Nedívej se dolů T. M. Logan

První kniha od autora, podle komentářů jsem si řekla, no to jsem si zase něco půjčila.
Ale kniha mě tak pohltila, že jsem ji nedokázala odložit, protože jsem chtěla vědět co nejrychleji konec. Ten byl překvapení.

03.06.2022 5 z 5

Má veselá jitra Má veselá jitra Ivan Klíma

Knihu povídek jsem si vybrala v rámci ČV. Nebylo to špatné, některá povídka se mi líbila víc, jiná méně, zkrátka je to poznamenané dobou

16.02.2022 3 z 5

Krtek a zajíček Krtek a zajíček Zdeněk Miler

Opět další z pěkných příběhu krtečka.

13.02.2022 5 z 5

O Smolíčkovi O Smolíčkovi Božena Němcová

Další pěkná a zároveň poučná pohádka Boženy Němcové, kterou by měl každý z dětství znát. A kdo ne, tak ať si ji přečte.

27.01.2022 5 z 5

Beze stopy Beze stopy Mary Torjussen

Tuto knihu jsem několikrát odložila, protože jsem potřebovala přečíst jiné knihy.
Teď jsem konečně knihu začala číst, ze začátku mě to moc nebavilo. Ale pak jsem se do děje začetla a jen čekala, jak to dopadne. Musím říct, že takový konec jsem nečekala.

27.02.2024 4 z 5

Martinka Martinka Gilbert Delahaye

Některé příběhy Martinky jsme četly nedávno. O tom jak Martinka s kamarádem Františkem prožili nevšední den, jak Martinka ztratila pejska Alíka nebo jak se učila vařit. A tak jsme četly jen o tom jak se Martinka začala učit hrát na violončelo. Jak slavila narozeniny a dostala pěknou panenku a o Martince jak byla nemocná. Kniha má pěkné ilustrace.

04.01.2024 5 z 5

Dobrodružství na Měsíci Dobrodružství na Měsíci Mary Pope Osborne

Poslední z příběhů Aničky a Kuby. Tentokrát je magický domeček přenesl na Měsíc. Všechny příběhy se nám moc líbily.

22.08.2023 5 z 5

Záležitost lásky Záležitost lásky Julie James

Poslední kniha této série, která byla opět čtivá a nechyběla romantika. Líbilo se mi jiskření mezi Jessicou a Johnem, oba byli super. Škoda, že knih této autorky není více.

06.08.2023 5 z 5

Tlapková patrola - Od pohádky k pohádce Tlapková patrola - Od pohádky k pohádce kolektiv autorů

Vnučka si půjčila v knihovně a tak jsme četly před spaním, když jsem je hlídala. Dobře se usínalo.

16.10.2022 4 z 5

Neohrožený Mikeš Neohrožený Mikeš Božena Němcová

Další pěkná pohádka Boženy Němcové, která se stala předlohou filmové pohádky O statečném kováři v hlavní roli s Pavlem Křížem. A viděla jsem i muzikálovou pohádku Městského divadla Brno, bylo to také moc hezké.

20.06.2022 5 z 5

Vražda v bílém Vražda v bílém Mary Higgins Clark

I když vraha jsem znala od začátku, knihu jsem četla doslova jedním dechem. Každou volnou chvilku jsem ji brala do rukou. Opět jedna ze skvělých knih této autorky.

16.04.2022 5 z 5

Krtek a paraplíčko Krtek a paraplíčko Hana Doskočilová

Další příběh krtečka, tentokrát jak našel paraplíčko.

12.04.2022

Andulka Andula Andulka Andula Patrik Hartl

Tuto knihu si vnučka donesla ze školky. A jako správná knihovnice, jsem si ji přečetla, protože doma máme mimo jiných ptáčků i několik andulek.
Knihu jsem měla přečtenou za chvilku a moc se mi líbila. Pěkně barevné ilustrace. Pro čtení před spaním, doporučuji.

20.12.2024 5 z 5

Co by kdyby: Sněhurka nesnědla otrávené jablko Co by kdyby: Sněhurka nesnědla otrávené jablko Sarah Mlynowski

K této knize jsem se dostala v rámci ČV. Kniha vtipná, zajímavě napsaná pohádka, tak jak nemá probíhat. Někdy jsem se musela i zasmát. Jsem ráda, že jsem si ji zvolila. Určitě se ještě podívám po knize o Popelce.

29.11.2024 4 z 5

Adam a Eva Adam a Eva Karel Šiktanc

Díky ČV se dostanu i ke knihám, které by mě nenapadly si přečíst. Pěkná poezie.

28.07.2024 4 z 5

Bacilyyy! Bacilyyy! Alan MacDonald

Další z rošťáren malého rošťáka Bertíka. Dětem se kniha líbí.

27.02.2024 5 z 5