jasmína jasmína komentáře u knih

Krámek pana Smítka Krámek pana Smítka Veronika Hájková

Zatím jsem dcerce četla tři příběhy z této knihy, ale moc se nám líbí, takže už nyní hodnotím za plný počet hvězdiček.

17.06.2018 5 z 5

Skrytá píseň Skrytá píseň Valentina Nazarova

Kniha se mi líbila, ač mi přišla nekonečná, a to čtu hodně rychle.. A plný počet hvězdiček dát nemůžu, od půlky to na mě bylo hodně překombinované a pořád se měnil skutečný vrah, a to mi tedy trošinku vadilo..

A nutno dodat : Není jen pro mladší ročníky, je mi 37.

17.06.2018 4 z 5

Ostrov lhářů Ostrov lhářů Emily Jenkins

Kniha přečtena ve vlaku, rozporuplné pocity, ale pravdou je, že se zpočátku člověk ztrácí a neví, co je pravda v této knize.

Celkem mě zaujala, ale vracet se k ní nebudu, naštěstí jen půjčená.

12.06.2018 3 z 5

Bílá tma Bílá tma Zdenka Hamerová

Skvělá kniha.

Pro mě královna českých detektivek, už aby napsala další ☺

11.06.2018 5 z 5

Když Anna zmizela Když Anna zmizela Alex Lake

SPOILER

Já tedy nevím.... možná být to jinak a čtivěji a napínavěji psané, dám hvězdiček více.... Samozřejmě psychopata neodhadnete, ale čekala jsem jiné rozuzlení.

Já měla dvě babičky a ani jedna by mi nikdy neublížila.

11.06.2018 2 z 5

Pohádkové uspávanky Pohádkové uspávanky Zuzana Pospíšilová

Dcerce se všechny pohádky líbily, mně asi nejvíc ta o červotoči :) a o spinkalce

08.06.2018 5 z 5

Konec léta Konec léta Anders de la Motte

Kniha je psaná dobře, ale četla jsem asi do 60.strany, potom jsem jich několik se tedy přiznám přeskočila, prostě mi tam chybělo napětí, spíš zdlouhavé povídání, útržky dopisů, a konec mě tentokrát nepřekvapil, dalo se to tak trošku tušit, ale špatné to úplně nebylo, ale kdybych měla srovnat jinou severskou detektivku, která mě dostala a nepustila, s touto švédskou, bude to určitě jiná kniha, třeba Žena v kleci či autoři jako Indridason, Nesser, K.Ohlssonová apod.

07.06.2018 3 z 5

Poslední paní Parrishová Poslední paní Parrishová Liv Constantine

Nemohla jsem knihu odložit, čekala jsem s napětím,, co bude v příběhu Daphne, a skvělé, já teda neuhodla,, co všechno se jí odehrává v mysli a co prožívá, jako většina čtenářů tady, ale možná jsem na to myslet ani nechtěla a proplouvala jsem dějem jako ryba ve vodě a včera celé odpoledne četla, až jsem dočetla a můžu jen a jen doporučit.

05.06.2018 5 z 5

Selfies Selfies Jussi Adler-Olsen

Tak po pravdě nevím, co si o tomto díle myslet. Rose a její taková temná minulost ? To už asi autor opravdu neví, co vymýšlet. Kde se ztratilo napětí a nemoct přestat číst jako například u Ženy v kleci ?

Mrzí mě to, dočetla jsem, ale docela opravdu zklamání, celkové.

01.06.2018 3 z 5

Nekonečné dny Nekonečné dny Claire Fuller

Přesně mi tato kniha připomíná též knihu Betonová zahrada, bylo to i zfilmované, a bohužel teda nemusím takové knihy, tak jdu číst jinou....

27.05.2018 2 z 5

Útěk Útěk C. L. Taylor

Opět skvělá kniha, jen škoda, že bylo vše tak dosti předvídatelné, proto nemůžu dát plný počet hvězdiček..

27.05.2018 4 z 5

Hořící stromy Hořící stromy Kristina Ohlsson

Kniha se mi líbila o trošku méně než její předchozí knihy, ale má dar tak úžasného popisu osob a jejich životů, že jsem opět musela dočíst.

19.05.2018 4 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Dávám čtyři hvězdičky za trošku předídatelnou osobu "cizí v domě", ale jinak skvělá detektivní četba , ještě lepší než Manželé odvedle.

02.05.2018 5 z 5

Tvář mojí dcery Tvář mojí dcery Kathryn Croft

Nemohla jsem nedočíst.

Bylo mi ale protivné, jak ten jení manžel Matt je dokonalý, no ale nemusí být vše tak, jak se někdy zdá.

Doporučuju, pokud máte rádi napínavé knihy jako já, nedokžete přestat, dokud nedočtete.

02.05.2018 5 z 5

Dítě Dítě Fiona Barton

Od autorky jsem četla knihu Vdova, která se mi také nelíbila, zkusila jsem tuto novou, ale ta se jí opět hoooodně nepovedla.. Škoda.. Další už nechci od Fiony Barton.

07.04.2018 2 z 5

O Budulínkovi O Budulínkovi Alena Peisertová

Kniha obsahuje i pár úkolů, které děti zabaví a Budulínek je naší oblíbenou dětskou knihou.

07.04.2018 5 z 5

Co nevíš Co nevíš JoAnn Chaney

Nuda, nemá to spád, děj, prostě nic..... škoda, na knihu jsem se těšila..

07.04.2018 2 z 5

Dítě hvězd Dítě hvězd Katrine Engberg

Opravdu nic pro mě. Další dva díly určitě číst nebudu, to teda není můj šálek kávy....

20.03.2018 1 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Za mě konečně zase strhující thriller, a když se u něj extra nezamýšlí, dlouho jsem lepší nečetla a čekám dychtivě na další knihu od B. A. Paris !!

19.03.2018 5 z 5

Než jsi zemřel Než jsi zemřel Camilla Grebe

Nepátrat po minulosti by bylo možná přece jen bezpečnější.....

19.03.2018 5 z 5