jasmína komentáře u knih
Knihu jsem přečetla zhruba během deseti minut, jako dárek vhodná pro opravdu velké oblíbence autorky, jinak mně stačilo půjčit v Knihovně.
Je to na uvážení každého dle svého názoru.
Nám se s dcerkou kniha moc líbila. Sice jsme nečetli Ukradenou cukřenku, ale aspoň máme další tip k četbě s Frantíkem.
Severské krimi bude vždy překvapovat a mně nenechalo rozhodně v klidu jak to u detektivek má být.
Přečteno za jedno odpoledne a večer.
Mám ráda i rozebíraní vztahů, zde k rodičům, a to umí perfektně i K. Ohlssonová.
Už brzy budu číst Závěje.
Není to můj šálek kávy, ale pro ty, kteří mají rádi povídání mrtvé osoby ke svým nejbližším, by si knihu měli určitě přečíst.
Možná jednou také k těmto tématům "dozraju", ale bohužel nyní jsem to zatím odložila.
Kniha se mi líbila, jak jsem začala číst, věděla jsem, že se od ní neodtrhnu a budu číst do samého konce, ale trošku jsem některé věci tušila, ne samozřejmě všechny a některé události na mě byly možná i trošku překombinované, ale za přečtení stojí, určitě nelituju.
Překvapuje mě až tak nízké hodnocení.
Ano, je pravda, ze na začátku knihy je děj napínavý a ke konci knihy už je to jaksi zmatené a hrdinka nemyslela na děti už před činem.
Ale kniha se mi rozhodně četla dobře a pokud autorka zase něco vydá, ráda si přečtu.
Dobře se detektivka četla, jen nevím, zda ve druhém díle nebude už bývalý policista potřebovat odvykací kúru v léčebně....
Kniha mě sice hodně oslovila, ale SPOILER : Nechápu, proč se Cahrles nepřiznal Silvii, co udělal, kdybych ho milovala tolik jako ona, určittě by to pochopila a byli by spolu, to mi trošku nedávalalo smysl..
Nechápu tak nízké hodnocení, mně se kniha líbila, četla se velmi dobře, měla spád, ničím mě neurazila a ke konci jsou navíc uvedená fakta, každá kniha je fikce, krom životopisů, cestopisů, apod.
Knihu jsem si přečetla, zaujaly mě hlavně příběhy žen, než úvodník o dietách.
Některé svůj život ještě stihly obrátit k lepšímu, pro některé už bylo bohužel moc pozdě, a některé si ani neuvědomují, že se nechávají využívat , nebo že by něco mělo být jinak..
Kniha naštěstí jen z Knihovny, ale už po 20.stranách mám chuť tuto knihu vzdát..
Tato autorka asi nebude holt mou oblíbenou..
Docela zklamání, čekala jsem, že se dozvím víc o osobnostech českého filmu ze staré doby,ale dozvěděla jsem se jen o sexu, a ač sex miluju, v této knize jsem čekala něco opravdu jiného.
Tři hvězdičky za to, že je tato herečka mou oblíbenou, ale jinak je škoda, že knihu nepsala sama za sebe a možná bychom se dozvěděli víc..
Kniha se mi opět sice hodně líbila, přiznavám, také jsem si poplakala, ale nevím, zda ten konec neměl být trošku jiný..
Kniha, která se musí číst v naprostém klidu, soustředit se na děj i postavy, a poté se kniha bude určitě líbit - aspoň mně se tedy líbila.
Nyní jsem trefila v Knihovně na samé knihy, co jsou mým šálkem kavy☺
Já jsem z knihy nadšená !! Ne z toho smutku, co musela jedna hrdinka zažívat, ale je to tak výborně, psychologicky a napínavě psané, že se od knihy neodtrhnete - aspoň mně se to nestalo, četla jsem dva večery až do půlnoci a nelituju !
A závěr jsem nečekala , opravdu po dlouhé době skvělá kniha !
Tak moc smutné, tolik optimismu, když je naděje, i když jen chcete věřit, že je ještě naděje.
Tolik smutku, krásně psané, ale už dlouho nic tak smutného číst nechci - nemůžu.
Mám dítě a při takových představách mi nebylo dobře..
Jsem ráda, že nejsem jedniná, komu se kniha líbila jen zpočátku, potom už vůbec a když jsem se i 112 strany přemáhala, vzdala jsem to.
To tedy opravdu ne, děkuju.
Koupeno, dnes přečteno i malé dcerce a ani nedutala, moc se jí kniha také líbí.
Budeme se k ní často a rady vracet !
Opravdu skvělá kniha, nemůžu se dočkat dalšího dílu od tohoto autora. Četla jsem odpoledne a večer až do noci, až jsem dočetla, nešlo se odtrhnout.
Doporučuju !