jasmína jasmína komentáře u knih

Láska nebeská z Notting Hill Láska nebeská z Notting Hill Ali McNamara

Doporučju kdo má rád filmy s H. Grantem a Colinem Firthem, a kdo má rád trošku romantiky, chce vypnout a zarelaxovat, super !!

22.02.2011 5 z 5

Stále nezvěstná Stále nezvěstná Chevy Stevens (p)

Nejlepší strhující kniha, co jsem za poslední dobu četla, sice jsme dva dny hůř spala, ale doporučuju :)

22.02.2011 5 z 5

Krásné zlo Krásné zlo Rebecca James

Tak tohle je moje gusto :) !!

Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

poutavý obsah, ale kniha se mi nelíbila, tolik smutku právě v tomto mém odbobí nemusím.. a to vydržím dost a nesnáším happy endy .....

S tebou nebo bez tebe S tebou nebo bez tebe Carole Matthews

Po dlouhé době kniha dle reality, skvěle popsaná a dobře vystihující to mužské pokolení :)

Láska a jiné nemožnosti Láska a jiné nemožnosti Ayelet Waldman

Hezké, jen proboha proč zase happy end ?

Rozbřesk Rozbřesk Stephenie Meyer

Dopracovala jsem se i k poslednímu dílu, SPOILER konečně se Bella dočkala sexu s Edwardem, a závidím, že se nikdy "upíři" při sexu neunaví a nemusejí přestávat :)

Zatmění Zatmění Stephenie Meyer

Tato kniha opět pro mě super, láska tak krásně popsaná, bralo mě to, a slzy jsem měla nejednou na krajíčku..

Nový měsíc Nový měsíc Stephenie Meyer

Stmívání jsem nečetla, ale jen viděla film, kniha Nový měsíc je skvělá, nikdy by mě nenapadlo, že já budu číst o upírech :)

Mrazení Mrazení Maggie Stiefvater

Doporučila mi ji kamarádka,ale mně se nelíbila, nevím proč, prostě mě nechytla..

Svetr k Vánocům Svetr k Vánocům Glenn Beck

Tato kiha je nádherná, dojemná, nechápu, že zde ještě není ani jeden komentář.....

Hippokratova přísaha Hippokratova přísaha Barbara Wood

A film dle této knihy se jmenuje Srdeční záležitosti, líbil se mi !

Geraldova hra Geraldova hra Stephen King

Nezbývá mi než souhlasit, koupila jsem jí kamarádce, ale nedokázala jsem si ji samozřejmě nepřečíst, no nadšení veliké !! King je prostě jedinečný !!

Sváteční víkend Sváteční víkend Joyce Maynard

Tak skvělá kniha bez komentářů ?? Od začátku do konce napínavé, vzrušující, smutné, dojemné, nádhera !!

Robin Robin Zdena Frýbová

Bezva kniha pro pohodové lidi milující svého pejska !

Bordeaux - Vášeň až do dna Bordeaux - Vášeň až do dna Paul Torday

Kniha se mi líbila, jen jsem byla zklamaná, že děj šel pozpátku, ale po milovníky vína jako jsem já, vřele dopoučuju, jen to opavdu nesmíme přehánět jako představitel tohoto románu :)

Na loučení nebyl čas Na loučení nebyl čas Linwood Barclay

Ihned po přečtění tak ohromně napínavé knihy jsem se pídila po knize od tohoto autora a žádnou jsem bohužel nenašla, poradíte ?

Tuto knihu mám zařazenou ve své knihovně a důkladně zvážím, komu půjčit :)

Deset malých černoušků Deset malých černoušků Agatha Christie

Tato kniha byla první, co jsem četla od Agathy a zamilovala jsem si všechny její detektivky, kromě paní Marplové, ta mi k srdci nepřirostla.

S elegancí ježka S elegancí ježka Muriel Barbery

Náročnější kniha, ale bezva, a už se těším na Pochoutku.

30.11.-0001 3 z 5

Báječný svět shopaholiků Báječný svět shopaholiků Madeleine Wickham

Kniha vynikající, film děsný !!