Jessybelle komentáře u knih
Příjemná oddechovka na jedno odpoledne. Příběh pěkně plynul. Ovšem autorka má mnoho lepších knih.
Kniha se nám líbila. Pro děti ideální, s mnoha obrázky, zajímavými deskami (kvůli těm jsem knihu kupovala). Ale synovi se líbil i příběh. Nakonec jsem taky neodolala a knihu si přečetla. Takže ji můžeme doporučit.
Příběh se mi líbil, četlo se to samo, nejen pro dvě časové linky. Jen nám pocit, že jsem něco hodně podobného četla. Ale to knize nijak neubírá. Mohu doporučit. Určitě si něco dalšího přečtu.
Lepší začátek roku než s Evou si neumím představit. Parádní díl. Kdo čte postupně vidí vyvíjející se vztahy jak Evy a tak Peabodyové. A také zná minulost Evy.
Ale trochu mě už unavuje, jak se jí to pořád motá do případů. Jo, zažila si toho hodně, ale musí to být v každé díle.
A trochu mě překvapilo, že si v tomto díle tyká s Mirovou. Kdežto s Peabodyovou ne. Já vím, se to tu kolikrát rozebíralo tykání v Americe, ale zaráží mě, že jedné tyká a druhé vyká.
Úžasně dojemná byla scéna s Denisem Mirou. Já ho zbožňuju. On je takový správný bambulinek.
Těším se na další díl.
Synovi se líbilo, jen mu přišlo, že jsou tam hodně dlouhé kapitoly. Líbily se mu ilustrace. Já to měla přečtené za chvilku. Toto knihkupectví je rozhodně krásné místo.
Taková romantická oddechovka. První příběh napínavější, druhý klasická červená knihovna. Ale dostala jsem to co jsem očekávala. Nicméně má autorka lepší knihy.
Příjemná oddechovka, návrat do dětství. Synovi se moc líbila. Tak doufám, že zaujme i další děti tak jako mě, když jsem byla malá holka.
Mohu jen doporučit.
Nemůžu říct, že by to nebylo čtivé. Ale zdá se, že detektivka šla na úkor laškování kdekoho s kdekým...
Až malinko akční scéna na konci knihy to trochu odčinila. Ale autor má rozhodně lepší knihy než je tato.
Kniha se mi líbila, i vsuvky o genetice byly fajn. Akorát označení trihler je trochu nešťastné. Nicméně i tak jsem si knihu užila, Paige jsem občas nechápala, ale pak to zapadlo do sebe. Bylo to trochu předvídatelné, ale milé. A realistické.
Mnohem sympatičtější mi ale byla Rose.
Krátká kniha s milým příběhem, doplněná spoustou obrázků. Syn ji přečetl za chvíli a moc se mu líbila.
Jaké lepší hodnocení může kniha získat.
Ocenil i přiloženou a podepsanou záložku.
Zase další dobrodružství našich 4 kamarádů a věrného psa. Byla to příjemná oddechovka. Synovi tento díl moc líbil, i když má jiné, které se mu líbí více. Nicméně celou sérii už přečetl několikrát, a to už je co říct.
Pro mě je to návrat do dětství, kdy jsem tyto knihy četla s baterkou pod peřinou.
Knihy W.S. jsem vždy hltala, nicméně tato pro mě byla tvrdý oříšek. I přes přemíru politiky měla své lepší části. Dozvěděla jsem se i něco málo o historii Afriky.
Ale jednoznačně mohu říci, že už se k ní nikdy nevrátím.
Docela pěkná kniha, místy trochu drhla, ale je pěkně popsán odborářský svět 20.století v Americe.
Pěkné počtení, návrat do dětství. Byl to pěkný příběh o pětici přátel, tentokrát zasazený do zimního období. Syn už to četl několikrát, vlastně celou sérii. Takže za mě velký dík. Knížky od této autorky jsou u nás dost oblíbené, i v audio verzích.
Tento díl se mi líbil, je to pro mě oddechovka, takový malý návrat do dětství. Přivedla jsem k těmto knihám své děti. Nejstarší už je čte po několikáté.
Pěkný díl, možná trochu kratší, ale některé děti to uvítají. Jinak zde nechybí záhada, trocha napětí a sPajdovy vylomeniny.
Parádní knížka pro děti, napínavá, čtivá. Moji synové a vlastně i já si příběhy dětí užíváme.
Je to pěkná kniha, syna bavila a líbila se mu. Určitě ji můžeme doporučit.
Kdo chce romantickou oddechovku, určitě tato kniha splňuje. Dokážu si představit, že bych si ji mohla za pár let znovu přečíst.
Taková romantická oddechovka, ale nebude patřit mezi knihy, je kterým se budu vracet.