JIC komentáře u knih
Zajimave tema v dobre napsqne knizce. Zaujala mne.
Pekna knizka, dobre se cte, nezasvecene seznami s obsahem kvantove fyziky a s obecnou teorii relativity. Doporucuji!
Paradni kniha, hezky se cte a ctenar se hodne dozvi. Doporucuji!
Knizka mne bavila az na ten konec, ktery se mi zdal ponekud od autora zanedbany.
Kniha se mi celkove libila, ikdyz nedosahla urovne knihy Zlocin 1!
Prvni cas knizky mne velmi bavila, pak jsem docital knizku vice mene s povinnosti. Celkove jsem cekal vice , pote co jsem si precetl Zlocin 1, ktery byl naprosto skvely!
Vynikajici, neskutecne skvele napsana kniha. Vsem doporucuji k precteni!
Skvele napsana knizka s tajenkou pachatele az do sameho konce! Vsem doporucuji ke cteni!
Velmi zajimave cteni, povedena kniha, ktera ctenare potesi, ikdyz po pravde, predchozi autorovy knihy si mi o neco malo libily vice! Rozhodne knizka stoji za precteni!
Od knížky jsem čekal více, trochu mne nudila, četl jsem již od autora lepší tituly !
Skvele napsana kniha, vsem ctenarum,zajimavi se o tuto oblast, vrele doporucuji.
Skvela kniha, nemohl jsm se od knihy odtrhnout, doporucuji k precteni vsem pratelum Liesbeth Salanderove!:-))
Velmi dobrá kniha o vývoji finančního systému Wall Street !
Vyborne, ale nelehke cteni, pri kterem si ctenar moc neodpocine, ale hodne se dozvi.
Vyborna knizka, doporucuji!
Vynikajci kniha ! Vsem doporucji tuto knizku si precist! Fascinujici pojednani o multivesmirech, skryte realite a holografickych projekcich procesu odehravajicich za hranici naseho poznani s dopady na vnimani na nase byti. Jsme soucasti Matrixu ci jde o jen o jednu z mnoha fyzikalnich hypotez ?:-))) Preji vsem vnimavym ctenarum hezke rozjimani u teto knizky !!!