JIC komentáře u knih
Skvele napsana knizka s tajenkou pachatele az do sameho konce! Vsem doporucuji ke cteni!
Paradni kniha, hezky se cte a ctenar se hodne dozvi. Doporucuji!
Vynikajici, neskutecne skvele napsana kniha. Vsem doporucuji k precteni!
Vynikajci kniha ! Vsem doporucji tuto knizku si precist! Fascinujici pojednani o multivesmirech, skryte realite a holografickych projekcich procesu odehravajicich za hranici naseho poznani s dopady na vnimani na nase byti. Jsme soucasti Matrixu ci jde o jen o jednu z mnoha fyzikalnich hypotez ?:-))) Preji vsem vnimavym ctenarum hezke rozjimani u teto knizky !!!
Skvela kniha, ktera neni jednoducha na cteni, ale poskytne ctenari prijatelnou formou informace o Obecne teorii relativity, Kvantove mechanice a Teorii strun, M teorii, teleportaci a dalsim. Zajmcum o problematiku fyziky a vesmiru tuto knihu vrele doporucuji. Davam *****
Skvela a inspirativni kniha o mimradnem cloveku! Knizka se cte jednim dechem a vsem otevrenym hlavam ji vrele doporucuji ke cteni! Tato kniha je nadeji ve skutecnost, ze se na tomto svete najdou lide, kteri jsou schopni realizovat skvele produkty! Davam *****
Pekna knizka, dobre se cte, nezasvecene seznami s obsahem kvantove fyziky a s obecnou teorii relativity. Doporucuji!
Skvela kniha, nemohl jsm se od knihy odtrhnout, doporucuji k precteni vsem pratelum Liesbeth Salanderove!:-))
Vyborna knizka, doporucuji!
Skvela kniha, precetl jsem ji jednim dechem dnes na Silvesra a doporucuji ji vsem studentum jako povinnou cetbu. Davam ****
Vyborna kniha, velice poutava, obohacujici! Doporucuji ke ctenii!
Vynikajici kniha skveleho myslitele, ktera se velmi dobre cte. Je az neuveritelne, jak Richard Feynman byl chytry, a talentovany. Jeho touha po poznani je velmi inspirativni. Zaroven se ctenar v knizce seznami s Feynmanovym osobitym smyslem pro humor. Jiste to byl vyjmecny clovek !!'
Skvěle napsaná a illustrovaná kniha, moc zajímavé, vřele doporučuji všem zájemcům o kvantovou fyziku.
Skvela kniha, vyborne napsana kniha, moc mne bavila, dorucuji ke cteni! *****
Ostrov Antrax je nove vydani jiz predchoziho titulu zv Nebezpecny ostrov. Jinak svele cteni, ktere kazdeho bude bavit! Davam ****
Zajimave tema v dobre napsqne knizce. Zaujala mne.
Knizka mne bavila az na ten konec, ktery se mi zdal ponekud od autora zanedbany.
Kniha se mi celkove libila, ikdyz nedosahla urovne knihy Zlocin 1!