jindrusa komentáře u knih
Po propadáku s předchozí autorovou knihou jsem měla strach, ale kniha mne pohltila, určitě si přečtu i další díly!!!!
Bohužel me kniha nenadchla, jedna kapitola napínavá, druhá podprůměrná a tak to jde celou knihou.
Prvních 30 stránek jsem byla trochu zmatená , než jsem pochopila, kdo je kdo, pak se ale příběh rozběhl a krásný v závěru vygradoval. Podstatně lepší než předchozí román, který jsem od autorky četla.
Výborná kniha, přečteno jedním dechem za 2 dny :-) Jsem zvědavá na další díly. Srovnání s Larssonem mi přijde trochu mimo, je to úplně jiný styl!!!! Tohle je ryzí detektivka, jednoduchá, přesto čtivá a plná překvapení.
Líbilo, nemám pocit, že by byla horší než předchozí. Prostě dobrá detektivka pro zimní večery.
Jsou věci, který asi nikdy nepochopím. Nicméně kniha je napsána čtivě.
zas trochu jiný pohled na rodinu Borgiů, chvílemi možná zbytečně moc popisné, ale jinak se mi kniha líbila.
Nenáročná povídka na 2 hodiny. Neurazí, nenadchne!Tohle bych si teda ale sama nekoupila, to bych byla pěkně naštvaná. Ještěže existují knihovny :-)
Hrůza, hnus a to si ještě myslím, že vše řečeno nebylo!!! :-(
To, že bych si knihu pořídila mně napadlo až nedávno v době, kdy opakovali Show Jana Krause a P. Hartl tak byl jako host. Rozhodně nelituji, měla v sobě jak trochu peprný humor, tak i spoustu lidskosti. Určitě zůstane v mé knihovně.
Moje první kniha od autorky. Napínavé do poslední chvíle. Určitě si přečtu i další.
Kniha nezklamala, přesně takovou pecku jsem čekala!!!