jindrusa komentáře u knih
Tahle kniha nebyla špatná, ale už jsem od autora četla lepší.
Děsná blbost, zkusila jsem číst při cestě do práce, ale to se nedalo :-(
Knížka se mi líbila o mnoho víc než první díl, ten mně chvílemi dost nudil.
Některé povídky dobré, jiné jsem ani nedočetla, celkově mne kniha moc neoslovila.
Bohužel zatím nejhorší kniha o Nefertiti, kterou jsem četla. Hrozný a nudný styl psaní, o historických nepřesnostech nemluvě!!!! Těžké zklamání!!!!!
Jedna z méně vydařených autorových knih. Chvílemi jsem se šíleně nudila :-)
Trochu zklamání, romantická detektivka, no nevím, myslím, že to autor umí i líp!!!!
Moc krásně napsaný román o Borgiech, některé skutečnosti autorka pojala jinak, ale nevadí, zas jiný pohled na věc, doufám, že bude i pokračování.
Takové nenáročné čtení, nic závratného, co by ve mně zanechalo dojem :-)
Super, sice místy trochu moc popisné a občas se v těch všech rodech ztrácím, ale jinak ani tento díl mně nezklamal!!! Epilog mně lehce šokoval :-)
Jako fikce dobré, nicméně naprosto nesouhlasím s autorovým časovým umístěním, Mojžíš rozhodně nežil současně s Hatšepsut!!!!
Strhující, úžasné, právě jsem dočetla, tak nemohu hodnotit jinak. Určitě si zajdu půjčit i zbývající díly.
Stydím se, že jsem nejdřív koukala na seriál a teprve pak četla knihu. Je dokonalá!!!!
Trochu slabší než předchozí díly, ale i tak nelituji, že jsem si knihu koupila.
Přečetla jsem za jedno odpoledne, dobře a čtivě napsáno, o hlavní hrdince to úplně není, ale i tak to stálo za to.
Zklamání, kniha mne skoro nebavila, dobré téma, ale nudně napsané!!!
Opět napínavé, autorce se podařilo poutavě popsat i křižácké tažení.