jindrusa komentáře u knih
Super, sice místy trochu moc popisné a občas se v těch všech rodech ztrácím, ale jinak ani tento díl mně nezklamal!!! Epilog mně lehce šokoval :-)
Jako fikce dobré, nicméně naprosto nesouhlasím s autorovým časovým umístěním, Mojžíš rozhodně nežil současně s Hatšepsut!!!!
Tak si říkám, jak je možné, že mi tato sága v minulosti unikla!!! Strhující příběh plný zvratů.
Strhující, úžasné, právě jsem dočetla, tak nemohu hodnotit jinak. Určitě si zajdu půjčit i zbývající díly.
Kniha mě trochu zklamala, poslední příběh mě už moc nebavil. Ale i tak si myslím, že autorův svět je fenomenální.
Stydím se, že jsem nejdřív koukala na seriál a teprve pak četla knihu. Je dokonalá!!!!
Ani v tomto volném pokračování mne autorka nezklamala. Poutavý příběh jejich hrdinů na pozadí historických událostí!!!!
Zajímavé čtení, i pro mně jako holku, kterou moc válčení nezajímá :-) Udělala jsem si představu, jak to na misích chodí. Nejsilnější na knize je ale životní příběh autora. Obdivuji, že vše ustál a přeji mu, aby už měl tzv. "vybráno" a už se do podobných "sr....." (řečeno jeho slovy) nikdy nedostal.
Trochu slabší než předchozí díly, ale i tak nelituji, že jsem si knihu koupila.
Napínavé, trochu z jiného soudku, než obvykle čtu, ale líbilo se mi.
Kniha mně bohužel přestala v půlce bavit, z původně zajímavého příběhu se vyvinulo jen popisování intrik.
Přečetla jsem za jedno odpoledne, dobře a čtivě napsáno, o hlavní hrdince to úplně není, ale i tak to stálo za to.
Zklamání, kniha mne skoro nebavila, dobré téma, ale nudně napsané!!!
Opět napínavé, autorce se podařilo poutavě popsat i křižácké tažení.