jindulka komentáře u knih
když jsem začala číst tuto knihu poprvé, vůbec jsem netušila, že se stane jednou z mých oblíbených knih.Autorka dokáže svým vyprávěním naprosto zaujmout, sama jsem se přistihla při čtení, že si dokonce představuji tváře dcer i jejich matek.Knihu jsem četla už asi 3 x a pokaždé v ní objevím ještě něco nového, čeho jsem si předtím vůbec nevšimla.
Při čtení této knihy jsem měla pocit, že prostě v Bretaňi jsem.Že právě stojím na břehu moře, nebo se procházím půvabným lázeňským městečem.... plným jeho milých obyvatel.Opravdu brilantní kniha, patří k pokladům mé knihovny.
Nádherné ilustrace, při jejím prolistováním, jako bych se vrátila zpět do svého dětství
Krásná a milá knížka, také mě znovu a znovu chytá za srdíčko.....
Jedním slovem nádhera, na takové knihy už dnes "nemají" nemyslím tím,nejen krásný papír, dobové fotografie, úžasné momentky, pane Hipmane tedy klobouk dolů.Dnes a denně inzerují nové "úžasné" digitální fotoaparáty , tedy "úžasné" v uvozovkách, ale co jste s docela obyčejných fotoaparátem dokazal Vy....... neskutečné.
K této knize jsem se dostala vlastně náhodou, první kniha co jsem od paní Frýbové četla byli Falešní hráči,kteří dodnes patří k mým oblíbeným knihám.Tato kniha je však podle mého mínění daleko poutavější, je naprosto skvěle napsaná,jde jakoby "dohloubky".Velmi ráda se k ní vracím, oddechovka.Doporučuji.
Velmi čtivá kniha, žádná "plytkost" má děj, nemohla jsem se odtrhnout,doporučuji číst jen pokud je dost času.))) O Paní Heleně Šmahelové se dnes už moc nemluví,napsala spoustu i dětských knížek prostě pro mě "paní spisovatelka"
Pěkná kniha, ke konci docela dost krušné počtení ale asi pravdivé. No nechtěla bych zažít tenhle příběh.
Mě tato kniha celkem zaujala, doporučuji všem,kteří se zajímají o psychologii.
Tuto knihu jsem přečetla jak se říká "jedním dechem".Žádná plytkost a i když je knížka poněkud "tlusťoučká" žádná nuda.Naopak.Kolikrát jsem znovu vracela už k přečteným stránkám, prostě jsem si je chtěla ještě jednou vychutnat.
Pavel Thummel byl opravdu PAN agent , co vedlo muže známého jako Agent A-54 k tomu, že sám kontaktoval naší tajnou službu a nabídl spolupráci?Možná ztráta ideologie v nacistické Německo......možná osobní prospěch, kdoví.Nebo že by dvojitý agent?Kniha je velmi pěkně napsaná.
Právě jsem dočetla, podle mě lepší než film,ale to je vlastně každá kniha, knížka pro dobrou náladu romantika.