Jiparis komentáře u knih
Po přečtení (čte se lehce a rychle) si myslím, že je dobře volit si protějšek pokusem a omylem a ne prostřednictvím DNA.
První polovinou jsem se dost prokousávala, druhá byla lepší,průměrná detektivka.
Nedocetla jsem.Na me moc depresivni, ani styl mi nevyhovoval.
Určitě stojí za zamyšlení využití moderní techniky k transformaci lidí. Ale více než 500 stránek obsahuje příliš extrémního násilí. Je to zbytečné.
Způsob psaní, který mi absolutně nesedí. Děj ,který nemá začátek ani konec, jsem vydržela 100 stránek, pak jsem to vzdala.
Další kniha, která nebyla mým šálkem čaje. Ač velmi vysoké hodnocení, na mě příliš mnoho záhad.
Průměrná detektivka, oddechové čtení s předvídatelným koncem.
Tak tohle mi nesedlo. Zdálo se mi to rozvleklé, opakující se.
Tři zajímavé příběhy, každý s jiným námětem a všechny velmi čtivé.
Skvělé čtení, hodně emocionální, plné nečekaných zvratů, napínavé až do poslední stránky.
Proč tolik krve a nechutných detailů? Za vším jsou opět zvrácené rodinné vztahy, ale tentokrát vše vyšponované až do absurdity. Tak tohle nebyl můj šálek čaje.
Přečetla jsem selektivně za jeden den. Obou žen si vážím a obdivuji je, ale rozhovor se mi moc nelíbil. Otázky se opakovaly a chyběla mi pevnější struktura.
Krásné popisy Bretaně a chutných jídel, ale málo poutavého příběhu. Knížka mě hodně zklamala.
Hodně krvavý a krutý příběh, který rozkrývá nezdravé a zvrhlé rodinné vztahy. A právě ta krvavost a způsob, jakým byly oběti připravovány o život, mi dost vadily.
Asi je to tím, že nejsem fanouškem sci-fi, a tak mě příběh nijak zvlášť nezaujal. Raději bych sledovala Evu Dallasovou, jak si s problémy poradí sama, bez vymožeností, kterými disponuje Roarke.
Líbí se mi nadhled, humor a trefná přirovnání.
Tema pomsty , nesmyslne krute a navic provedene osobou, od ktere bychom to mozna necekali. Tech mrtvych bylo trochu moc.