JitkaHambi komentáře u knih
Úžasná kniha.Měla jsem ji půjčenou, ale koupím si ji.Něco takového mi nesmí doma chybět.Doporučuji všem, kdo máte děti nebo kdo s dětmi denně pracujete.
Velice zajímavě psaná kniha, líbila se mi.
Doporučuji
Hrozně moc jsem byla nadšená z Dívky z ledu a tato druhá kniha je ještě lepší.Nemám co vytknout.Hodnocení pěti hvězdami mi prijde hrozně málo :-)Už aby vyšla,další kniha :-)Doporučuji.
Ch.Linková opět nezklamala.Pro mě další úžasná kniha od této autorky.Celou dobu jsem byla přesvědčena o jiném vrahovi -ruku do ohně bych za to dala :-)a přesto byl nakonec vrah úplně někdo jiný, než jsem myslela.Nečekaný konec, opravdu.Všem moc ráda doporučuji.
Kniha byla super, napínavá, o tom žádná, ale podle zdejších komentářů a vysokého hodnocení jsem tedy čekala mnohem, mnohem víc.Na zadek jsem si z ní tedy nesedla, ale za precteni urcite stoji :-)
UF, jsem tak ráda, že jsem knihu konečně dočetla :-)Čekala jsem tedy mnohem víc.Kniha mě nedokázala vtáhnout, nemohla jsem se vůbec začist.Dávám 2 hvězdy jen kvůli posledním cca dvaceti stranám.Konec jsem tedy opravdu nečekala.
Kniha mohla být klidně o půlku kratší, ale přesto se četla dobře.
Střídá se minulost(co se stalo před 10 lety) a současnost, což mě vždycky u knih dost baví.
Konec tedy dost překvapivý.
Na dlouhé (pod)zimní večery pěkné čtení:-)
Já nevím no....ve čtvrtce knihy jako bych měla déjá vu, že už jsem tuhle knihu nedávno četla.Pak mi to došlo, o jakou knihu jde(nechci spoilerovat, takže knihu jmenovat nebudu)a zajímalo by mě, kdo koho okopíroval.
Epilog zajímavý, vypadá to, že bude další díl.
Mně osobně se tedy víc líbil Kopírák, byli mi i víc sympatičtí hlavní vyšetřovatelé.
Kniha mi "ležela" ve čtečce dlouho a až nyní jsem se rozhodla ji přečíst.
Za mě hrozně zdlouhavé, nudné, bez jakéhokoliv napětí a hlavní vyšetřovatelky mi teda vůbec nejsou sympatické a jejich soukromí mě nebaví a nezajímá.Dalo mi práci vůbec knihu dočíst.
Asi už jsem zmlsaná mnohem lepšími krimi knihami.
Další díl už tedy určitě číst nebudu.
Tento díl mě bavil víc než ten první, chvílemi mi lezl mráz po zádech, bylo to děsivé.A od půlky už jsem se nemohla odtrhnout.
A ten konec?
Doufám, že brzy vyjde třetí díl!
Naprosto souhlasím s komentářem níže od Nela3812
Kniha vás naláká na strhující děj s těmi nejhoršími psychopaty, brutálními vrahy atd a přitom se jedná jen o autorčině vyprávění, co zažila během své kariéry.Anotace vůbec neodpovídá obsahu a dost mě to zklamalo.
Když už, tak to mohlo být nějak poutavěji popsáno....rozhovory s vrahy atd, přesně jak už opět zmínila i Nela3812.
První půlka nic moc, musela jsem se prokousat, pak už to šlo, ale nemohu dát víc jak 3*, protože příběh mi přišel celý až moc zamotaný, některé postavy se chovali fakt zvláštně a nikdo mi tam nebyl sympatický.Jediné, co mě na tom bavilo, bylo to, že když myslíte že víte kdo je pachatel, je vše zase úplně jinak.Konec jsem opravdu nečekala.
Tato kniha rozhodně není pro slabé povahy....je to opravdu hodně drsné, násilí popsané do nejmenšího detailu(a to jsem si myslela že po Chrisi Carterovi mě už nic nepřekvapí:-D), ale strašně mě to bavilo.
Doufám, že brzy vyjde další díl.
Takový průměr, řekla bych, že to bylo i celkem předvídatelný ...Dala bych 3 hvězdy, ale ubírám jednu za ten šílený překlad.
Dávám 2* a to ještě s bídou...jednu dávám za obálku, ta je moc hezká a druhou za ten začátek.Říkala jsem si že to bude super kniha, ale co ten konec?NE!Za mně velké špatné.
Kniha se hezky četla, bavila mě, ale jak už tu bylo několikrát zmiňováno....autorka umí psát mnohem lépe.
Od knihy jsem nic nečekala, o to víc jsem byla překvapená.Kniha se četla dobře, ale bylo mi u ní dost úzko teda :-( Konec jsem nečekala, pro mně velké překvapení.
Z knihy jsem tedy moc nadšená nebyla.V této knize mi vadilo to "přepínání mezi Ninou a Danielem(než jsem si uvědomila vždycky koho vlastně čtu), chvílemi až nuda a konec na můj vkus až moc akční a přitažený za vlasy.Ursulu mám ráda, ale tato kniha tedy za mně opravdu NE!S bídou dávám 3*
Kniha mohla mít klidně méně stran, přišlo mi to celé zdlouhavé a chvílemi jsem se úplně ztrácela a nudila.
První díl byl rozhodně lepší.
Nebylo to vůbec špatné.Ja tento typ knížek a la "Deset malých černoušků" miluju....samota, parta lidí, mrtvola, někdo z nich je vrah.I tato kniha se mi líbila, je zvláštně psaná, ale souhlasím s některými komentáři, že mohla mít klidně méně stran.Do konce knihy nevíte (i když všichni čtenáři určitě hned tuší)kdo je tím mrtvým/mrtvou a do konce netušite kdo je vrah a proč (opravdu jsem nevěděla).
Za přečtení rozhodně stojí!