Jjala1 komentáře u knih
Kniha mě vtáhla do děje a nepustila. Líbilo se mi tajemství, po kterém se pátralo.
Tato nádherně napsaná kniha mě úplně pohltila a zanechala ve mně pocity, které jen tak neodplavou. Příběh sester - sirotků, poté i jejich život ve válce, také ztráty.... a přesto byly svými povahami optimistky. Paní spisovatelce se její prvotina opravdu povedla.
Velice zajímavá kniha, dobře se četla a osudy horníků a jejich rodin mě místy hodně dojímaly.
Kniha mě velice zaujala svým námětem, dobře se četla, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Zase jedna z těch, na které jen tak nezapomenu.
Moc krásné, zajímavé čtení, odpočinula jsem si u této knihy a také hezky zasnila.
Kniha byla zajímavá, už se těším na další knihy této autorky :)
Tato kniha na mě velice silně zapůsobila a určitě ve mně dlouho zůstane.....
V knize jsem našla návod na zdravé stravování.
Kniha byla nabitá napětím a velmi dobře se mi četla. Blahopřeji k super vydařené prvotině :)
Moc pěkná kniha, ostatně jako všechny ze série Amelia Peabody.
Četla jsem tuto knihu na střední škole a musím říct, že mi utkvěla v paměti do dneška. Tak zajímavě napsaná a také téma v období, kdy u nás vyšla - tenkrát tady nic podobného nebylo. V dnešní době by se tento příběh klidně mohl stát.....Dostala jsem se k jejímu přečtení ještě jednou a to v minulém roce. Díky za krásný čtenářský zážitek.