Jordyz komentáře u knih
Nebylo to špatné, ale spíše tak pro mladší - náctileté :-)
Čím dál lepší! Malin prostě miluju:-) Není to hrdinka se super schopnostma, ale prostě lidská bytost se svýma chybama - a některé z nich mě fakt štvou. Člověk má chuť jí pěkně od plic vynadat.....super vykreslená postava.
První přečtená kniha od tohoto autora a jo, musím říct, že líbilo. Se jmény jsem měla trošku problém, motaly se mi, ale děj odsýpal a závěr knihy opravdu strhující......málem mi kvůli němu ujel vlak :-)
Nečekala jsem nic extra - po přečtení recenzí - takže kniha nezklamala. Pravda ani nenadchla, ale zas taková hrůza jak jsem se dočetla to nebyla.....Jsem ráda, že příběh se tentokrát točil kolem Simona:-)
Kniha čtivá (přečtěná během chvilky), napínavá, o děj nebyla nouze, zajímavý děj, místa i postavy, ale přesto mi tam něco chybělo.....jako by knize chyběla hloubka, propacovanost, nevím jak to přesně popsat..... Ale každopádně se těším na další díl, prima oddechovka.......
Teda tomu říkám překvapivý závěr :-) Prostě paráda, čtivé, napínavé, zajímavé téma.....určitě půjdu po dalším dílu....
Krásná, pro mou pětiletou dceru naprosto úžasná kniha :-)
Tak tohle mělo jen jednu chybu.....ta knižka byla ukončená dřív než by se mi líbilo.... :-/ Kdy že bude další díl????
Už se nemůžu dočkat až si přečtu 3. díl - to hovoří za vše :-) Baví mě to čím dál víc!
Očekávala jsem rozhodně víc. Prostředí slibné, zápletka zajímavá a přesto mě to nebavilo. Knihy dočítám, takže jsem dočetla, ale ani konec mě nenadchl. Celkově mi kniha připadá dost nedotažená.
Tak nevím, jsem z knihy trochu rozpačitá. Moc jsem se na ni těšila a nakonec jsem se těšila, až ji konečně dočtu. Trvalo mi než jsem pochopila vztahy v knize a celou problematiku. Musím říct, že poslední třetina byla nejčtivější a pro mě teprve odkrývala vše potřebné.
Zhltla jsem tento díl neskutečně rychle. Bavil mě stejně tak jako předchozí díl a už se těším na další. Škoda, že se jedná jen o trilogii.
Skvělé oddechové čtení. Opravdu mě to pobavilo i přes to, že kniha není nejnovějšího data vydání. Téma, které nestárne. Doporučuji!
Příběh, který mohl klidně být i realitou. Vnímání vztahu jen ze svého pohledu a vnímání jen svých potřeb a představ může být pro druhého hodně zraňující...Silný příběh.
Příjemná oddychovka. Žádné náročné čtení, pohoda, četlo se to samo. Tenká knížečka, takže na dva dny max.
Přes zajímavý příběh nemůžu hodnotit na víc - měla jsem co dělat, abych knihu dočetla. Bohužel napsáno nezáživným dojmem. Za mě by kniha mohla být klidně poloviční.
Všechny knihy od tohoto autora se čtou tak nějak samy. Žádné složité vysvětlování nebo popisy. Příběh běží a čtenář ho jenom sleduje. Určitě si s chutí přečtu i další knihy.