josef2900 komentáře u knih
Zajímavý příběh, ale kniha se docela táhne a místy je velmi nezajímavá
Zajímavé čtení, akorát spousta obsáhlých odstavců, které někdy zabíraly skoro celou stránku a tak bylo snadné se v nich ztratit.
Nevím zda bylo zamýšleno, aby kniha končila podobně jako seriál Dexter, ale autorovi se to povedlo. Příběh byl napínavý, zakončení spíše průměrné
Asi nejlepší díl celé série. Už je to dlouho co jsem knihu četl, stále z ní mám ale pozitivní pocit
(SPOILER) Ne moc dobře zakončená sága Stínu Krkavce. Přijde mi, jako by autor neměl předem vymyšlený konec příběhu a tak na poslední chvíli něco slátal dohromady. Napětí je skoro neexistující, na začátku knihy umře jedna z hlavních postav a čtenář pak mylně nabude dojmu, že tak bude pokračovat i nadále. Tohoto pocitu se ale zbavíme hned poté, co jiná postava unikne jisté smrti jenom na základě čirého štěstí a ve zbytku knihy pak ale nemá žádný zásadní význam. Obsazení celého kontinentu je hračka a Sjednocené království neutrpělo několika lety připravovanou a promyšlenou invazí žádné ztráty a ihned byli schopné posbírat statisíce vojáků vlastně z ničeho.
Spíše průměrné pokračování na fenomenální první díl. Začátek skvělý, konec spíše lehce nadprůměrný.
Z celé série asi nejlepší díl, hlavní postava je zahalená tajemstvím, které sama postupně odkrývá. Kniha mi přišla, že by byla super jako dobrodružství do dračího doupěte, akorát se to vztahuje asi jenom na tento díl,ostatní se zabývají problémy, které by asi bylo pro partu dobrodruhů moc velké
Velmi dobrá kniha s napínavým koncem. Rozuzlení příběhu bylo velmi zajímavé a konec vůbec není zkažený jako u jiných fantasy románů, kde je jasně vidět, že autor neměl předem vymyšlené zakončení (looking at you Píseň krve).
Na začátku jsem byl zmatený z obsáhlého světa, pak jsem se do knihy dostal a stala se z ní jedná z mých nejoblíbenějších fantasy sérii
Asi nejslabší díl celé série, což neznamená, že je nějak špatný
Se seriálem nesrovnatelné. Na začátku budete zmatení, z velkého obsahu jmen a rodů, ale dnes už asi není nikdo, kdo by nevěděl alespoň o něčem z příběhu hry o trůny.
Skvělá kniha, ještě lepší než první díl. Stále se něco děje, ke konci knihy budete rádi, za trochu oddechu. Napínavý konec vás udrží na špičkách a po poslední stránce budete plakat, že na poslední díl musíte čekat až do dubna.
Skvělý jedinečný fantasy román. Kniha měla trošku pomalý rozjezd, ale pak stala každá stránka za to. Unikátní svět a skvěle vymyšlený příběh.
Překvapivě velmi dobře napsané. První kniha, kterou jsem od autorky četl a hned mě uchvátila. U. Poznanski se tak stala jedním z mých oblíbených autorů.
Super kniha a suprový námět. Kreativně použitý nápad, jak zapojit geocaching do napínavého detektivního příběhu.