Jurkyns Jurkyns komentáře u knih

Mlčící pacientka Mlčící pacientka Alex Michaelides

Supr knížka. Musím říct, ze konec mě překvapil. Celou dobu jsem nečekala, ze to dopadne takto. Za mě určitě doporučuji!

26.12.2020 5 z 5

Ti druzí Ti druzí C. J. Tudor

Supr knížka. Čte se jedním dechem. ????

16.01.2021 5 z 5

Dokonalá Dokonalá Gilly Macmillan

Není to kniha, kterou bych toužila přečíst podruhé, ale četla se dobře až do konce. Bavilo mě prolínání postav.

11.06.2020 5 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Chvílemi moc zdlouhavé a nanepínavé. Ovšem konec byl zajímavý. Nicméně i tak se pustím do dalších knih.

12.01.2021 3 z 5

Chata 1879 Chata 1879 Josef König

Precteno na jeden zátah. Zajímavá kniha pro klidne odpolední čtení :-)

26.12.2020 4 z 5

Dětské zoubky Dětské zoubky Zoje Stage

Supr kniha. Bavila mě od začátku do konce. Skvělá charakteristika obou hlavních postav. Jen mě trošku zklamal konec, protože to skončilo tak nějak nijak. Tak snad bude nějaké pokračování..

11.02.2020 4 z 5

Nezavírej oči Nezavírej oči Holly Seddon

Zaujala mne od samého začátku až po konec. Výborně se čte. Doporučuji!

24.11.2020 5 z 5

Zodiac - nejnebezpečnější ze všech zvířat Zodiac - nejnebezpečnější ze všech zvířat Gary Stewart

Příběh zodiaka jsem podrobně neznala, takže proto jsem si vybrala tuto knížku. Půlka knihy je docela nuda - o životě autora. Tu jsem jakžtakž prolouskala, pak to začalo být zajímavější, takže jsem docetla do konce. Nicméně obecně hodnotim jako průměr.

30.09.2020 3 z 5

Maestra Maestra L.S. Hilton

Nebavilo mě to, postrádalo to myšlenku. Ale dotčeno do konce, z donuceni.

17.04.2020 ztráta času

Najít světlo ve tmě Najít světlo ve tmě Simona Vlková

Nedotčeno. Nechytlo mě to.

27.01.2020 1 z 5

Seznam hostů Seznam hostů Sanne Averbeck

Velké zklamání. Už na začátku mě to nechytlo a nechtěla jsem dál ani pokračovat, ale vždy tomu dávám šanci a knížku dočtu. Bohužel ani po dočtení jsem na knížku nezměnila názor.

16.12.2019 2 z 5