JustWomen komentáře u knih
Kdyby to nebylo podle skutečné události, řekla bych, že je to nemožné, aby se normální 12letá dívka takto naivně chovala. Měla tolik možností utéct, někomu to říct...
A nelíbil se mi ten úplný konec, to i ve skutečnosti s ní takto dopadlo?
Začátek vypadal nadějně, ale konec byl odfláknutý, jen strohé popisy. Myslím, že to šlo napsat daleko lépe.
Kniha mě nezklamala, i když Sněžné město bylo ještě o level výše. Ale to prostředí, příroda i vztahy tam byly skvělé. Ty tulipány sice super, ale stejně jako motiv, tak trochu neuvěřitelné. A krásná obálka.
Začátek docela zajímavý, ale celkový dojem nic moc. Opakující se téma stalkingu, problematika anorexie, ale podivné zápletky a konec. Prostě nic originálního a super čtivého.
Ten začátek. poměřování kdo má většího, se nepovedl, bylo to docela nudné, ale zato vlastní příběh byl zajímavý, čtivý a k srdci mi přirostla hlavně postava Kary. Ale ten úplný polopatický konec by to taky chtělo trochu doladit, ale zase je to dobrý odrazový můstek na další pokračování.
Podobný příběh, ale lépe napsaný, jsem už četla. A docela jsem se nudila.
Kombinace detektivky a fantasy, divná bestie, divné rodiny, divné děti. A hlavní vyšetřovatelka fakt nesympatická a arogantní kráva, kterou neomlouvá ani stáří, nemoc a smutná minulost. Celé mi to přišlo nereálné, ale musím uznat, že tam byly čtivé pasáže.
Super začátek, konec horší, trochu přitažený za vlasy, ale lbilo.
Červená knihovna... nechci být zlá, proto se zdržím dalšího komentáře.
Moje srdcovka, miluji autorčin styl psaní, popisy míst a atmosféry, legendy ... na to má autorka opravdu talent. Historie a současnost, životem zkoušené postavy, brutální vraždy. Přesto malinko slabší než první díl.
Tak dobře to začalo, pak najednou úplně jiná dějová linie, musela jsem mrknout, zda nečtu omylem jinou knihu... Ale klaplo to, vše do sebe zapadlo a znalost identity vraha nijak nevadila zajímavosti příběhu. Dost dobrý.
Ha ha, kniha o sexu single ženy, kdo nezažil, neuvěří. Naštěstí to bylo docela vtipné.
Mučení a zabíjení postižených malých dětí není zrovna můj šálek kávy, zvláštní postavy, trochu zmatené, nebylo to nejhorší, ale musím říct, že mi celou dobu bylo při čtení špatně od žaludku.
Dobré čtení, ale docela depresivní, dějí se samé špatné a děsivé věci, vše se točí kolem dětí, přesto doporučuji.
Detektivka o mafiánovi, který řídí obchod s pašovanými cigaretami, násilí ve stylu jak hloupí lidé vymýšlejí absurdní cesty jak trápit jiné lidi. Katie a Kyra, stále krásné, přestože zbité, postřelené nebo znásilněné, jak to dělají? Ten souběžně vyšetřovaný historický případ vražd mě trochu nudil, ale na konci se to vše propojilo, a tak jse můj dojem z knihy zase vylepšil.
Docela hezké překvapení, když nic nečekáš. Od druhé půlky mě to fakt bavilo, svět v psychosanatoriu je opravdu děsivý, šílení pacienti, někteří lékaři snad ještě šílenější, člověk, který se tam dostane nemá úniku. Za mě dobrý.
Začalo to docela dobře, ale čím dál, tím hůř a ten konec stál za ... Dočetla jsem jen s vypětím všech sil a za mě ne, přišlo mi, že to autor psal jako stroj, bez citu a proto mě to ani nezasáhlo.
Průměr, do poloviny knihy dost nudné, postavy opravdu nesympatické, spíše psycho než thriller.