kacenka6144 komentáře u knih
Tak tohle mě fakt dostalo. Příběh plný emocí, naprosto skvěle napsaný. Těším se na další knížky od téhle autorky. Snad přijdou a nebudou zklamáním.
Stále se držíme vysokoškolského hokeje. Ale autorka má pořád o čem psát. Každý příběh je jiný, i když základní linie má jasný směr a cíl.
Tuhle spisovatelku prostě žeru. Její knížky mají všechno, co od toho žánru potřebuji a očekávám. 3 bratři Millesovi jsou už zadaní, takže teď budu čekat, čeho dalšího se od této autorky dočkáme. Doufám, že to nepotrvá moc dlouho.
"Chápu, že hokej je v podstatě o tom, že se banda prvňáčků pere o mrňavý černý puk, zatímco se jim sudí snaží zabránit, aby se navzájem povraždili. Je to vlastně docela roztomilý."
Já tuhle ženskou fakt žeru. Její knížky se sportovní tematikou nemají chybu. A mám pocit, že je v jejich psaní čím dál tím lepší. A jenom doufám, že už kluci ten pohár konečně vyhrají. :-)
Mám ráda knížky téhle autorky, miluju sportovní prostředí. A miluju natvrdo uvařená vejce. Tenhle nápad vyšel fakt vtipně. A pořád neztrácíme z očí i starší postavy.
Naprostá pecká. Pan Miles a Andersonová - chvíli jsem se smála, chvíli plakala. Romaňťárna se vším všudy. A kluci byli boží.
Volné pokračování Campusu. Mám ráda knížky ze sportovního prostředí. Autorka je zřejmě velká hokejová fanynka. Ale jde jí to dobře.
Tohle je za mě zatím nejlepší díl celé série. Je nejakčnější, pořád se něco děje. Hlavní hrdinka není žádná naivní husička, a ani se nezmítá mezi touho dál vykonávat své povolání lékařky a láskou k muži. Má všechno srovnané a jde si jasně za svým cílem - chci být lékařkou s chlapem. Nechybí samozřejmě láska a všechno spěje k dobrému konci - zlo je zničeno, ať žije dobro. Navíc se mi na celé téhle sérii líbí, že se dějem pořád nenásilně proplétají všechny předešlé postavy. A jsem hrozně ráda, že autorka objevila slovo "sardonický". Možná si dám v posledním díle tu práci a za každé jeho použití udělám čárku. Jsem sama zvědavá, k jakému číslu dojdu. :-)
Příběhy těchto chlápků mě prostě baví. Je tady sice ústřední dvojice, ale pořád se nám do života motají i ostatní členové kapely a jejich přátelé. Doufám, že se nakonec dočkáme příběhů všech ostatních .
Přečteno za jednu noc. Těším se na další knížku téhle autorky.
Knížka se mi líbila, je to klasický příběh na jeden až dva večery. Ale v téhle kategorii se už asi nedá najít nic, o čem by ještě nikdo nepsal. Killián a Liberty tvoří fajn pár. Teď už nám jenom zbývá těšit se na příběhy zbytku kapely.
Tenhle smoking ti budou závidět i tučňáci a nebudou to ti z Pittsburghu - tohle mě prostě bavilo. Obě postavy napsané vtipně a svižně. Hlavní hrdinka není ufňukaná nána.
Super letní oddychovka. Tohle prostě patří naprosto přesně k dovolenkovému relaxu.
Já se u knížky docela pobavila. Je pravda, že některé věci byly silně nerealistické - stážistka opilá na schůzce s klientem - ale já se chtěla jen pobavit a trochu si oddechnout. A to tahle knížka splnila dokonale.
Tohle byla moje první knížka od této autorky a budu se muset podívat i po dalších. Příběh jsem si opravdu užívala. Je to taková ta klasická pohodová romantika - chvilku se s hlavními postavami smějete a chvilku máte trochu slzy v očích. Teď je před námi pár dešťových dní a tohle je přesně knížka na tuhle dobu.
Neprobrečela jsem ji úplně celou, ale určitě aspoň půlku. Krásně napsané. Ledger byl miláček a Kenně jsem držela obě pěsti.
Tady jsem se moc bavila. I když mě Olive občas svým podceňováním trochu štvala, tak to bylo tak skvěle napsané, že jsem se vlastně nemohla vůbec zlobit a hltala jsem jednu stránku za druhou. A dokonce mě nenudilo ani vědecké prostředí. I tady dokázala udělat autorka zajímavou zápletku. Už se těším na další její knížky.
Celá série příjemně plyne. Určitě od téhle autorky nečekám žádný detektivní thriller, ale romantiku okořeněnou detektivní zápletkou. Miluji její knížky ze středověkého Skotska, ale i její tvorba ze současnosti dokáže zpříjemnit nejeden večer.
Knížky téhle autorky mám ráda. Příběh Maxxe a "zrzky" Charly - jejich popichování, slovní souboje - má to švih, má to šťávu a 350 stran bez nudy.
Užitečná jako jeptiška v bordelu?!?! :-)