kacenka6144 kacenka6144 komentáře u knih

Sedm let tajností Sedm let tajností Susannah Erwin

Romantika na pár stránek. Mohla by tam být rozvinutá skvělá detektivní zápletka, ale na to asi není tato autorka stavěná.

28.11.2024 3 z 5

Playmaker Playmaker Marcy Jell

Nevím, je to celé takové divné. A napsat, že je v Barceloně dopoledne a v Londýně je noc - možná by měl někdo autorce kontrolovat i tyhle věci. Knížce to moc neprospívá. Jdu zkusit další díl, třeba se to zlepší.

25.11.2024 3 z 5

Lapeni Lapeni Emily McIntire

Kdybych nečetla anotaci, vůbec by mi příběh Petra Pana nepřišel na mysli. Knížka se četla docela dobře, je to jedna z těch lepších "mafiánských" romancí. A navíc jsem splnila další téma do letošní čtenářské výzvy.

12.11.2024 4 z 5

Poslední svobodný miliardář Poslední svobodný miliardář Pippa Grant

Begonie je trošku střelená žena, která na lidech a okolním světě vidí jenom to dobré. A má psa - Marschmallowa (vodící pes bez zábran). Vtrhne do nečekaně do Hayesova života a podaří se jí ho celý převrátit vzhůru nohama. Knížku jsem si vzala jako čtení do lázní. Není u ní nutné moc přemýšlet, jde jen o to se dobře bavit. A já se docela dobře bavila.

04.11.2024 4 z 5

Horalova přísaha Horalova přísaha Amy Jarecki

Poslední knížka této série o skotských šlechticích. Pořád jsme v Anglii v době boje o trůn mezi katolíky a protestanty. Mladý skotský hrabě se stane poručníkem ještě mladší anglické dědičky. Ta se před jeho očima mění z ostýchavé a neprůbojné dívky na ženu plnou odvahy a vášně. Musí spolu překonat řadu překážek a v boji spojit všechen svůj důvtip a sílu. Knížka má sobě všechny aspekty, které se od tohoto žánru očekávají.

21.10.2024 4 z 5

Lady a velitel Lady a velitel Amy Jarecki

Když jsem viděla nízké hodnocení této knížky, trošku jsem se příběhu bála. Ale nakonec jsem byla mile překvapená. Na stránkách knihy se pořád něco dělo. Mám ráda tyhle romance, které se odehrávají na pozadí skutečných historických událostí. Někdy se může člověk dozvědět i ledacos navíc.

25.09.2024 4 z 5

Odkaz Odkaz Elle Kennedy

Tuhle sérii jsem kdysi přečetla jedním dechem. Bavila mě celá partička hokejistů a jejich přítelkyň. Každá dvojice je trošku jiná, nebyly to příběhy úplně přes kopírák. A tohle bylo její milé zakončení. Všichni se někam posunuli, ale přesto zůstávají stále přáteli. A navíc mají Alexandra.

04.09.2024 4 z 5

Dívka s hnědýma očima Dívka s hnědýma očima Lisa Kleypas

Musím souhlasit s tím, že tenhle díl byl nejslabší. Ale můžou za to spíš silné příběhy těch předešlých knih. Tohle byla taková jednoduchá romaňtárna. Ale líbilo se mi, že nám pořád nezmizely z očí všichni ostatní členové rodiny Travisů.

30.08.2024 4 z 5

Místo v životě Místo v životě Lisa Kleypas

Knížky této spisovatelky jsem měla vždycky ráda - ať se jednalo o historické romance nebo ty současné. Téma domácího násilí už dneska není tabu a tady ho autorka popsala v celé jeho "kráse". Knížku jsem nemohla odložit.

27.08.2024 5 z 5

Šílená posedlost Šílená posedlost Danielle Lori

Konečně zase někdo dokázal vystihnout podstatu mafiánské romantiky. Knížky téhle autorky se čtou skvěle. Jenom jsem čekala větší zápletku s Gianniným mafiánským tatíkem. Jsem zvědavá na poslední díl.

13.08.2024 4 z 5

Sladká nevědomost Sladká nevědomost Danielle Lori

Milostný příběh zakázané touhy, která se mění v lásku zasazený do prostředí mafie. Ještě pořád to není úplně ono, ale už se to tomu blíží. Možná trochu víc akce jinde než v posteli.

06.08.2024 4 z 5

Jediná šance Jediná šance Kendall Ryan

Další série na téma vrcholového sportu. A opět hokejisti. A ještě navíc zápletka typu "sestra nejlepšího přítele". Ale nemusíme se bát. Všechno nakonec dobře dopadlo a už se těším, až si přečtu další díl. Příběh Owena a Becky taky určitě pobaví.

05.08.2024 3 z 5

Agnetino dědictví Agnetino dědictví Corina Bomann

Tak tohle bych zase za úplně červenou knihovnu nepovažovala. Je to příběh mladé ženy, která má vlastní představu o životě, kterou se svým způsobem snaží naplnit. Ať už jako mladá umělkyně, nebo žena, která musí vést rozsáhlé panství. Určitě jsem jí držela palce, aby obstála na všech frontách. A to se jí nakonec povedlo. Těším se na další díl, ale dám si mezi tím jednu dvě knížky oddech. Mám pocit, že německé spisovatelky se čtou trošku hůř, aspoň mě.

22.07.2024 4 z 5

Ukradené polibky Ukradené polibky Suzanne Enoch

Tahle autorka mě zatím ještě nezklamala (ale nečetla jsem ještě všechny její knížky). Opět jeden napravený hříšník, který musí zachránit svou vysněnou princeznu, která mu na oplátku zahojí jeho černé srdce.

03.07.2024 4 z 5

Nové vyhlídky Nové vyhlídky Lilly Lucas

NEvím, myslím si, že první díly byly napsané trošku líp. Tohle bylo moc jednoduché. Ale nakonec dávám 4*. A uvidím, co si počne autorka s dalším dílem.

26.06.2024 4 z 5

Na hraně Na hraně Amanda Quick (p)

Amanda Quick tyhle knížky prostě umí. Trocha tajemna, trocha romantiky a vy se nemůžete odtrhnout.

18.06.2024 4 z 5

Dědic na obzoru Dědic na obzoru Suzanne Enoch

Podle hodnocení jsem si velké naděje nedělala, ale knížka mě pak příjemně překvapila. Bylo to o tom, že člověk může znovu najít to, co si myslel, že už dávno ztratil. A k tomu může získat i další nečekaný bonus.

12.06.2024 4 z 5

Miluji tě, Jasone Thorne Miluji tě, Jasone Thorne Ella Maise

Tohle byla moje první knížka této autorky a jo, bavila jsem se dobře. Milý, romantický příběh velké dětské lásky. Teď se těším na příběh Lucy.

06.06.2024 4 z 5

Jenom ne Cade Jenom ne Cade Penelope Bloom

Druhý díl, druhý bratr. I když ten se občas chová jako rozmazlené dítě. Knížka je typická oddychovka - žádný velký příběh, žádné velké očekávání, určitě nezpůsobí díru do knižního světa. Donutí vás ale k úsměvu uprostřed deštivého odpoledne.

04.06.2024 4 z 5

Rytíř Rytíř Devney Perry

Do druhého dílu jsme se vrhla plná očekávání. Nemůžu říct, že mě zklamal, ale příběh Geneviev a Isiaha byl úplně jiný než Bryce a Dashe. Vše se nakonec rozmotá a všechny dějové linky tady mají svůj konec. Některé lepší, jiné možná trochu horší. Ale to nechám na dalších čtenářích.

03.06.2024 4 z 5