kachnat kachnat komentáře u knih

Černé léto Černé léto M. W. Craven

Skvěle napsáno. Konec mi přišel trochu překombinovaný, ale i tak jsem byla opět nadšená a těším se na další díl, který na mě už čeká.

29.11.2021 5 z 5

V temnotě V temnotě Robyn Thurman

Příjemná fantasy, výborně se četla, nemohla jsem se odtrhnout.

29.11.2021 5 z 5

Maska smrti Maska smrti Mads Peder Nordbo

Dobře se četlo, doslova jedním dechem. Skvělé vyvrcholení.

25.11.2021 5 z 5

Dívka na kolejích Dívka na kolejích Heather Gudenkauf

Dobře se četlo, příběh mě pohltil.

23.11.2021 5 z 5

Vládci popela Vládci popela Scott Reintgen

Prvních pár kapitolem jsem se ztrácela... Ale pak se děj rozjel, já vstřebala děj z pohledu 3 hlavních postav a byla to tedy jízda!

17.11.2021 5 z 5

Fantom z Blackwoodu Fantom z Blackwoodu Darcy Coates

Další skvělý příběh. s každou další knihou mi přijde lepší a lepší. Pro mě odpočinkové čtení, od kterého se neodtrhnu.

10.11.2021 5 z 5

Graciino tajemství Graciino tajemství Jill Childs

Velmi zajímavý příběh. Nemám slov. Jenom mám dceru....

10.11.2021 5 z 5

Hlasy v bouři Hlasy v bouři Darcy Coates

Jako vždy, skvěle napsané, přečteno za 2 večery. Děj má spád, jedná se o odpočinkové čtení, které mě naprosto pohltilo.

08.11.2021 5 z 5

Město knih Město knih Akram El-Bahay

Krásná YD fantasy. Mě se tedy moc líbilo, přečetla jsem jedním dechem, příběh byl velmi zajímavý, rozhodně se těším na pokračování. Postavy měly pro nás Evropany složitá, cizí jména, ale neřekla bych, že by byly ploché.

20.10.2021 5 z 5

Stříbrná čarodějnice Stříbrná čarodějnice Paula Brackston

Příjemné čtení, hezký děj. Rozhodně lepší než první díl série. Dějem nijak nenavazuje.

13.10.2021 5 z 5

Strach Strach Dirk Kurbjuweit

Musím říct, že jsem odkládala čtení díky hodnocení zde. Ale když jsem si řekla, že je čas, nedokázala jsem knihu odložit a šla spát až pozdě v noci, abych ji dočetla. Zdání zmateného psaní je autentické - tedy má to působit, jakoby skutečně psala hlavní postava svůj příběh a kdykoliv si na něco, co by mohlo být důležité vzpomněla, přidala to do textu. Velmi dobře napsaný příběh rodiny, lásky rodiče k dětem.

10.10.2021 5 z 5

Pozvaní Pozvaní Jennifer McMahon

Velmi příjemné čtení, napínavé, tajemné, přečteno jedním dechem.

09.10.2021 5 z 5

Vincent Vincent Ana-Marija Posavec

Příjemné a nenáročné čtení na odpočinek. Žádná složitá zápletka, spíš takové jemné pohlazení romantiky a tajemna. Vhodné pro mladé čtenáře. Nejspíš měla kniha pokračovat a konec je podle mého názoru nedokončený. Ale jako odpad bych to nehodnotila. Nečetla jsem to s tím, že je to extra přínos pro lidstvo......

29.09.2021 3 z 5

Věž vlaštovky Věž vlaštovky Andrzej Sapkowski

Oproti předchozím dílů je Věž vlaštovky podaná z pohledu více postav i časových linií. To nemění nic na tom, jak je skvěle napsaná. Občas jsem musela přemýšlet, kdo že to je, kde a s kým... Ale nutilo mě to přemýšlet a pospojovat děj.

20.09.2021 5 z 5

Čas opovržení Čas opovržení Andrzej Sapkowski

Opět rychle přečteno :-) Děj měl spád, překvapivé akce, Jsme napjatá, kam se Ciri dostane :-)

10.09.2021 5 z 5

Krev elfů Krev elfů Andrzej Sapkowski

Tentokrát je hlavní postavou Ciry. Děj se točí kolem ní. Děj ubíhal strašně rychle, musela jsem dočíst během jednoho dne, jinak bych neusnula...

04.09.2021 5 z 5

Imitátor Imitátor Daniel Cole

Za mě přečteno jedním dechem. Vrah naprosto úžasně vymazlený, děj mi utíkal před očima.

04.09.2021 5 z 5

Napálený Napálený Kevin Hearne

Opět to byla jízda plná vtipů, mytologie a akce.

22.08.2021 5 z 5

Praštěný Praštěný Kevin Hearne

Super vtipné odpočinkové čtení :-) Občas trochu naivní, autor nešetří peprnými výrazy, ale já se tedy bavila od začátku do konce. Zhltnuto za 2 večery.

22.08.2021 5 z 5

Velké maličkosti Velké maličkosti Jodi Picoult

Naprosto dokonale napsané. Ze života. Konec mě trochu překvapil.

18.08.2021 5 z 5