kachnat komentáře u knih
Dostala jsem knihu v roce 1990, přečetla ji jedním dechem a byla nadšená. Teď jsme si ji dala jako malé opáčko a sice jsem už nebyla tak nadšená, ale i tak jsme knihu zhltla jak malinu..... Některé pasáže mi chvilku trvalo schroustnout... A jak už bylo řečeno, ideologie tam být musel, ale opravdu nijak nenarušovala děj a pocit z knihy.
Splnila víc než očekávání... Nesmrtelný Daniel Kalandra a jeho výborné plány..... Které prostě nemohou vyjít :-D Hodně mě bavila.
Naprosto dokonalé. Přečteno jedním dechem. Lepší než první díl.
Mě se styl psaní líbil, skvěle se četlo. Nereálnost příběhu na tom nic nemění.
Chvilku mi trvalo, než jsem příběh zpracovala. Dobře napsané, styl mi seděl.
I přes velké množství postav a rozdělení kapitol, do sebe vše nakonec zapadlo. Zajímavý příběh, vraha jsem sice předpokládala, Ale to nevadí :-)
Ovlivněná filmem jsme prostě viděla Jacka Nicholsona :-)
Skvěle se četlo, King je prostě mistr hororů a napnutí až k prasknutí :-)
Přepracovaná pohádka, která má něco do sebe. Krásný příběh, obraz z tehdejšího života, úděl ženy, fanatismus... A moje oblíbené čarodějnictví... Čekala jsem trochu víc, nemá to takový náboj, takovou šťávu, jakou by to mít mohlo. Je to škoda, opravdu je to velmi zajímavý námět.... I tak si zbylé díly přečtu, dcera je má v knihovně :-)
Já jsem naopak naprosto unešená, vůbec se mi do čtení nechtělo, díky komentářům... Ale zajímavý příběh (tedy nepravděpodobný, řekla bych), ale skvěle napsaný, jako debut prostě úžasný.
Tenhle příběh mě dostal do kolen... Skvěle napsané, brutálně reálné.
Tilly a Poe jsou prostě boží... Skvěle napsané a už vyhlížím další díl...
Zajímavý námět, čtivě psané... Přečteno za jeden večer. A asi nejsilnější dojem na mě udělala hláška: "Tma jako v prdeli anakondy"... Stejně jako železný druid má tento příběh své vtipné i méně vtipné pasáže, ale jako celek se mi fakt líbila.
Opět úžasný příběh, skvěle napsaný, nemohla jsme se od něj odtrhnout.
Jodi je mistr dramatu ze života.... Opět velmi diskutabilní téma, opět pro mě velmi dobře zpracované. Přečetla jsme za jeden večer (noc), nedokázala jsem knihu odložit.
Opět skvěle napsané. Teď budu netrpělivě očekávat další díl... Hodí se do výzvy roku 2022, hrdinka je na útěku :-)
Kromě první části knihy, kterou jsem se musela prokousat lehce z donucení... Byl příběh parádní. Skvělý námět, dobře napsané.
Dobře se četlo, Corrine mi tedy neseděla, ale do příběhu skvěle pasovala... Konec tedy nepřekvapil. Odpočinková, rychlá, zajímavě postavený děj - tedy, jak se prolíná současnost s minulostí.
Příjemný a napínavý příběh. Pro mě skvěle napsaný. Zhltla jsem jak malinu.
Dlouho jsme se odhodlávala ke čtení.... Ale stálo to za to! Úžasně napsané, skvělý příběh.