Kačí137 komentáře u knih
A stejně mě to stále baví. Knížku jsem koupila už v předprodeji. Je to jediná série, kterou ještě kupuji v knižním vydání. Co ta Briggsová všechno nevymyslí. Přečteno hned dvakrát, abych si to užila.
Tuhle knížku jsem si chtěla už dlouho přečíst. Zaujal mě popis a hlavní obálka. Musím říct, že knížka je příjemná. Žádné dech trnoucí drama, ale i tak akční. Děj stále v pohybu.
Asi by mi bylo příjemnější, kdybych neznala vrahouna. Udělala bych to více tajemné. Sice je hned jasné, že za vším stojí někdo výše postavený,ale i ten zabiják mohl být více neznámí.
Takhle to je taková napínavá romantika :-)
Druhý díl krásně navazuje na první. Nikde se neztratíte. Jsou tam vždy vtipné momenty. John je takový normální :-). Hezky ho naštve, když Malý chlapec již není Malým chlapcem. Přemýšlím, jestli v dalším dílu nebude osvětleno, proč se tam vlastně objevil?? A to jeho domácí zvířátko. Super. Prostě mě ta série vážně baví.
Tenhle díl mě přišel zatím nejvíce povedený. Není to až tak dramatické jako dvojka. Je to také vtipné, líbí se mi zmínky o Česku. Asi jsem patriot :-) Hlavní hrdinka je skoro Super-women. A přitom sama. Její dcerka správně oživí různé momenty. Tohle zamíchání s pamětí bylo super. Přečetla jsem během jednoho odpoledne. Prostě pěkný.
Spisovatelka si i v tomto příběhu jede svůj styl.Příběh se krásně a rychle čte, i když je takový jednodušší. Řekla bych, že trochu ztrácí takový ten její vtip a napětí, co měla dřív. I tak knížka nezklamala. Klasika. Agent FBI (či čeho dnes) a krásná a chytrá hackerka. Ona mu pomůže a on ji potom chrání.Nic komplikované, ale milé a čtivé. Oddychovka.
Řekla bych, že poznávání hlavního hrdiny a samotného příběhu, je opravdu pomalé.Občas to je tak zamotané. Prolíná se tam hodně linií a zároveň se teprve učíte poznávat Peterovu práci.Vlastně jsem moc nepochopila, co bylo důležitější. Jestli vyšetření případu, nebo poznávání všech řek Londýna. Ale i tak je to zajímavá myšlenka a už jsem začala číst druhý díl.
Tenhle díl mě bavil úplně nejvíc :-) Paráda, výborná oddychovka.
Prostě Harlequinka. Přesně co jsem od knížky chtěla. Oddychovka. Jen mě mrzí, že ze začátku byla hodně vtipná a potom už tolik ne. I tak se knížka hezky četla a těm dvěma jsem fandila. Bylo příjemné, že hlavní hrdinka nedělá přehnané gesta a scény a je prostě normální.
Mimochodem, ta obálka je skvělá,dá se něco takového půjčit :-D
Skvělí, parádní :-). Knížku jsem přečetla během víkendu. Zed je skvělí. Líbí se mi jak přemýšlí. Jednoduše a nekomplikovaně ;-) Parádní akce, jednou jsem se teda lekla, už to vypadalo jako Tarantinovka, ale uuuuff, nakonec mi tam oblíbené postavy zůstaly.
Jen uznávám, že nejsem takový fanda do střelných zbraní a tak jsem technické popisy nadšeného fandy přeskakovala :-D. Zase jsem to měla rychleji přečtené!
Beru do ruky druhý díl!!
Pěkný, pěkný. Hrdinka je skvěla popsaná, není problém ji držet palce. Má hezký, suchý humor. Děj knížky se dost rychle střídá a je tam samé tajemno. Vlastně dočtete první díl a zjistíte, že nic nevíte :-D. Stále ty samé otázky a žádné odpovědi. To jsem zvědavá, co s tím spisovatelka udělá dál. Držím palce a podporuji české spisovatele!!
Asi je to pro mladší ročníky. Nebavilo mě to. Nudné,pomalé, zbytečně moc popisování okolí a postav. Nemá to spád. U tohoto případu bych řekla, že je lepší film, jak kniha.
Zatraceně dobrá knížka. Tohle se vážně povedlo. Nikdy jsem nepochopila to šílenství okolo Padesát odstínů toho všeho. Dle mého absolutní nuda. Ale tato knížka, ta je vážně skvělá.Má to spád, vtip a ty erotické scény jsou taky super.Tak pěkně doplňují děj. Super.Díky všem za komentáře, díky nim jsem se rozhodla tu knížku vyzkoušet.
Takový milá detektivka. Knížku jsem chtěla vyzkoušet, zaujala mě obálka a v knihkupectví jsem viděla další díly. Takže jsem musela přečíst začátek, že. Příběh docela hezky plyne, občas je tam něco, co bych nepotřebovala vědět, ale budiž. Pátrání plynule pokračuje.Žádná střílečka,ani šílená honička.Není problém knížku dočíst, ale ani ji na chvilku odložit.
Tuto knihu jsem si koupila hlavně kvůli Maggie a Scottovi. No nebyli tam tolik, jak bych si přála, ovšem příběh zamotaný, napínavý a čtivý.
Pěkná detektivka.
Hlavně, že mu to Maggie nakonec natřela :-)
Nebyla to špatná knížka, jen jsem asi zvyklá na drsnější fantas. Nechápu, proč neustále všichni hlavní hrdinku opěvují jako drsného zabijáka. V celém příběhu mě chybí důkaz jejích kvalit.
Spíše se představuje jako nerozhodná puberťačka.
Zápletka dobrá, jsem zvědavá, co s tím spisovatelka ještě provede. Ale než si vezmu další díl, tak počkám.
Krásné, vtipné, čtivé. Perfektně vymyšlený svět. Propracovaný. Ayla je díky svému otci odpadlík, i když je dcerou Alfy. Jediná její naděje je, že jí vyberou druha a bude moc začít znova. No. Začne určitě, jen jinak, než si představuje. Příběh pádí, jak namydlený. Ayla je super. Čím je víc nervózní, tím je vtipnější. Jen ty konce nesnáším. Tomu se říká navnadění na další díl
Jednoduchá, nenáročná romantika. Perfektní, když nechcete přemýšlet. Pěkný chlapi, chytré holky. Vtipné momentky. Trochu mě mrzelo, že se základní zápletka trochu neprotáhla. Mohlo to být zajímavější. Myslím tím, že si Elise myslí, že si z jejich společné noci nic nepamatuje.
Upřímně jsem z této knížky už byla trochu unavená. Mám pocit, že spisovatelka chce prostě Elloren dostat úplně na dno, ať se děje cokoliv. Bylo to už dost. Ta holka se nemohla ani v klidu vyspat. Já bych se už asi zbláznila.
Ale jako oddychovou linku tam byla spoustu příběhů její rodiny a kamarádů, kteří díky oslavě alá Valentýna prožívali romantické chvilky. To bylo moc fajn.
Klidně bych jich zvládla víc. Alespoň bych si od rasování Elloren trochu oddechla :-).
Moc fandím bráchovi Elloren Trystanovi a jeho příteli. Je to moc hezky psané. Tak s citem. To hned tak někdo neumí.